Проблем със най- добра приятелка на приятелят ми ..

  • 9 562
  • 204
# 195
Аз също не си водя график кога с кого съм се чувала , телефон на никого няма да показвам , за да му лекувам комплексите .
Виж целия пост
# 196
Сериозно ли живеете с мисълта, че някой ви дължи телефона си, да го гледате с очите си? Като не ви харесва и се чувствате несигурни, си хващайте баира, не се превръщайте в жалки същества.
Виж целия пост
# 197
Сериозно ли живеете с мисълта, че някой ви дължи телефона си, да го гледате с очите си? Като не ви харесва и се чувствате несигурни, си хващайте баира, не се превръщайте в жалки същества.
Това е само ако очевадно ни пързалят. Иначе много ясно е че ако се стигне дотам, значи си имаме сериозни проблеми в комуникацията. А без нея не може. Ако гаджето на авторката искаше да ѝ запази спокойствието и връзката,, щеше да направи всичко възможно да разсее и най-малкото съмнение. А той се прави на “неутрален”.
Виж целия пост
# 198
Не знам какво спокойствие може да се пази с някой, който е решил да рови в миналото ми, и да си измисля филми?
Представям си как не съм имала контакт с някой 6 месеца, и изведнъж ще тръгна да го събирам с някой луд, за да доказвам, че нямаме връзка. По-добре да не се излагам и напрягам с такива ревнивци. Утре ще дойде ред на следващият филм, агресията и тормоза.
Виж целия пост
# 199
Не знам какво спокойствие може да се пази с някой, който е решил да рови в миналото ми, и да си измисля филми?
Представям си как не съм имала контакт с някой 6 месеца, и изведнъж ще тръгна да го събирам с някой луд, за да доказвам, че нямаме връзка. По-добре да не се излагам и напрягам с такива ревнивци. Утре ще дойде ред на следващият филм, агресията и тормоза.
Е, щом си съгласна да ти крещят и да те лъжат… Тоя ако държеше на връзката си, нямаше да остави място за съмнение. А той ѝ дава половинчати отговори и кара момиче което по принцип не е ревниво сама да търси ги търси … Не бих си губила времето с такъв. Една здрава свръзка ти носи сигурност и спокойствие.
Ревността отравя всякакви отношения.
Виж целия пост
# 200
Изобщо не оставя впечатление за жена, която не е ревнива. Чула за някаква приятелка от детството и вече провежда разследване, следи лайкове, които са кой знае от кои времена, разпитва хора, роднини, кара го да я блокира... пълна излагация, способна да изкара всеки извън релси. Той трябва да бяга, не тя.
Виж целия пост
# 201
Авторката с глупавите си действия е направила така, че реално никога няма да разбере този мъж има ли някакви чувства към въпросната приятелка. След като е разбрала за съществуването ѝ, в трябвало тактично да наблюдава какви са точно взаимоотношения между двамата. А тя е извадила тежката артилерия директно. Вече и да има нещо между двамата, авторката ще е последната разбрала, защото мъжът знае, че е следен и ще внимава да се крие.

Не знам защо се захванаха някои за това, че мъжът бил крещял. Крещял е накрая, когато въпросът е повдигнат за пореден път. В началото е реагирал съвсем нормално - отговорил е, че вече не се виждат толкова често. Не разбирам авторката какво е очаквала да каже - "Да, харесвам я от години и чакам деня, в който и тя ще се сети, че има чувства към мен"?! И не, мъжът не е длъжен да прави това или онова, за да успокоява авторката. Никой не е длъжен да обслужва чуждите мании. Това е класически похват на насилниците, те така вдигат скандали и половинките им в началото изпълняват всичко, само за да има мир и така докато накрая се окажат изолирани от приятели, семейство, работна среда.
Виж целия пост
# 202
Представям си как той звъни на своя най-добра приятелка от детството, с която не се е чувал от месеци и са се засичали само случайно по улицата, за да 'и каже: "Абе, да дойдеш на вечеря, че приятелката ми ревнува от това, че ти харесвам снимките на задника. Да види, че си добър човек." - ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ, както за него, така и за приятелката му. Grinning Недейте да правите такива глупости, това е съвет и за авторката, и за тези, които го дават като съвет.
Виж целия пост
# 203
Скрит текст:
Здравейте мами!
     Имам нужда от вашето мнение и съвет относно връзката, в която съм. С приятелят ми сме заедно от 1г и половина, но от самото начало имаме неразбирателства относно конкретен въпрос. Знам, че това е много деликатна тема, но все пак реших да я засегна с последен опит да спася връзката си, защото не мисля, че мога да продължавам така. Когато с моят приятел бяхме в начален стадий на връзката си и още се опознавахме, разбрах, че има най-добра приятелка от деството (която си има приятел). Не исках да действам прибързано и реших да науча повече за нея и го помолих да ми разкаже, при което той ми разказа как вече не са толкова близки, колкото преди, как вече не комуникират и т.н, но в общи линии почти нищо конкретно за нея. Реших да проуча сама и разгледах профилите й в социалните мрежи, в опит да разбера нещо повече, но там само се натъкнах на разголени снимки по бански, снимки в гръб на задника й, които той бе харесал. Опитах се да поговоря относно приятелството им, но той стана изключително агресивен, казвайки ми, че това са само снимки и преувеличавам... допитах се до майка му и тя ми каза, че разбира защо не я харесвам и самата тя смята, че е леко момиче.
Помолих го, щом по негови думи не комуникират да прекрати контакт с нея и да се фокусира върху връзката ни, той се съгласи ....
Скрит текст:
в периода от 1г 3 пъти бях свидетел как конкретното момиче е разблокирана, дори добавена отново в социалните мрежи. Реших да я попитам директно кога са комуникирали последно, но тя каза "преди няколко месеца"  ( ние бяхме във връзка от 1г, а той отричаше да е имал контакт с нея докато е с мен), при което го конфронтирах и той каза че тя най-вероятно се е объркала и няколко месеца можело да значи и година, аз съм приемала грешно нещата..... Пика на проблема се яви лятото, когато отидох на фризьор с него и бях вътре, но през 2 офиса работела тя........ та се случва следното: излизам горда с новата си прическа, усмихната и виждам как той говори  с нея навън, отишъл да я види как е, да поговорят, дори и казал,че не я харесвам и какво мисля за нея и т.н, при което аз се прибрах събрах си нещата от тях и си тръгнах. След време се събрахме и сагата приключи.... докато не стана на въпрос отново за нея... казах му "избери страна", но той каза, че няма да избере и не съм права да я нападам (не ме подкрепи, започна да се кара с мен и да ми крещи щом повдигна темата). Искал да бъде неутрален и да не взема страна...
моля дайте ми мнението си, аз ли полудявам или той има нещо към това момиче, за да не може да се откаже от нея.... Моля кажете ми дали аз прекалявам или наистина според вас има нещо между тях.
Прекаляваш. Дали полудяваш, диагноза не мога да поставя, но всичко си има граници. От нищо съграждаш перфектната драма. Поради някакви твои вътрешни причини си обсебена от тази жена. Ако не можеш да си я изтриеш от ума, направо се раздели с този човек, защото битката я губиш при всяко положение.

Все пак за другият път имай предвид, че партньор не трябва да преследва партньора си като дивеч. Мислиш че мъжът не се интересува от теб - късате. Другото е патология.
Виж целия пост
# 204
Авторът отдавна не участва в темата, явно е намерил оттговор на въпросите си.
Заключвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия