Донорски яйцеклетки

  • 455
  • 3
Здравейте,момичета! Имам едно питане.Ако някой може да ми помогне нека пише. На 01.02 имах трансфер с донорска яйцеклетка. Казаха на 16- я ден да направя кръвен тест.Направих го в Писанец.Но стойностите които показа са 0,10. Според доктора да се готвя за втори транфер.На  Вас възможно ли е такъв резултат? И нз какво да правя сега.Пия всички видове хапчета,слагам и подкожни инжекций Фраксипарин и Пролутекс. Измалява ми кръста и ме предърпва от време на време ниско корема,даже снощи  от левия  и отдесния край на пъпа ме предърпваше.
Виж целия пост
# 1
Тестът е напълно отрицателен.
Не ти ли казаха да спреш лекарствата? Нормално е да те боли, когато приемаш излишни хормони и тялото ти не успява да се изчисти.
Виж целия пост
# 2
Доктора ми каза днес,да ги спра всичките. И да се подготвя за втори трансфер.Тъй като имам още 2 яйцеклетки  замразени от докорските яйцеклетки
Виж целия пост
# 3
За съжаление ДП не гарантират положителен резултат на 100%, стискам ви палци следващия трансфер да е успешен. Вие сте направили всичко необходимо по предписание на лекарите, за причините за неуспеха може да разговаряте с тях, защото всеки случай е различен, но и медицината не е като математиката. Не всичко може да се обясни.
Чудесно е, че имате ембриончета за още 1 трансфер, възможно е те да са вашите бебчета, успех
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия