Бременна от мъж с три деца

  • 4 098
  • 82
Здравейте!
На 21г съм и очаквам първото си дете (момиче). С баща й (28г) се запознахме преди година във фирмата където работех. Нещата веднага се получиха, определено любов от пръв поглед 😄 Тук е момента да вметна, че той не е женен нито е бил женен, живял е 6-7г с една дама, с която се разделят в крайна сметка малко след като се ражда последното дете, имат три деца заедно (на 7г, на 5г и на 1г и 4мес.),  които остават при него и за които се грижи неговата майка още от самото им раждане.
Доведох го при родителите си за да се запознаят. От самото начало те бяха против, тъй като той е румънец, нашите не говорят немски (живеем в Германия) и това им беше голямо притеснение как ще се разбират с него. Въпреки това аз и той си продължихме връзката. През ноември миналата година разбрахме, че съм бременна. Неговата реакция беше бебето остава, моята беше трябва да го махнем, нашите не са съгласни за тази връзка, още повече че подготвяха огромно парти в чест на завършването ми, нещо като абитуриентски бал, тъй като все още уча и скоро завършвам. Няма да изпадам в кой знае какви подробности, в крайна сметка абортът не проработи, винаги имаше някакви спънки относно това, и трябваше да кажем на родителите ни. Моите родители откачиха първият момент, след това се успокоиха и поискаха да се срещнат със семейството на приятеля ми, да се запознаят и да се стигне и до някакво решение за годеж и тн. Дойдоха, майката на приятеля ми (до този момент не ме бяха виждали дори на снимка, нито знаеха за съществуването ми) през цялото време се биеше в гърдите (буквално) обяснявайки как тези три деца са си нейни, тя си ги гледа и не иска от мен нищо, нито помощ в домакинството тъй като съм бременна и трябва да се пазя. Моят баща каза добре, искам обаче първо аз да дойда за да видя къде ще оставя детето си, все пак притеснявам се, вие не говорите български, ние не говорим румънски, комуникацията ни става чрез децата (мен и приятеля ми), родителите на приятеля ми казаха добре ще те очакваме другата седмица.
Отидохме с родителите ми следващата седмица у тях, положението което заварихме там беше меко казано катастрофално, дето се вика чаши и чинии нямат, живеят 7 човека в една стая, но както и да е, това не е фактор моите родители са ме възпитавали да не гледам материалното. Сядаме и моят баща казва: Понеже отмених абитуриентския бал на дъщеря си тъй като термина й за раждане е три дни след бала, а е възможно и да не издържи до термина си, тъй като както всички знаете плацентата й е превия и ако не се завърти ще трябва секцио, аз ще поема всички разходи по годежа и той ще се състои (казва дата). Родителите му казват окей това не е проблем за нас, в същото време така наречената ми кандидат свекърва се обръща и казва момичето трябва да остане при нас не може да ми я пльокнете след годежа с корем хората ще ми се смеят и аз какво да обяснявам от къде е това момиче с този корем, при което майка ми каза: ами то този корем идва от сина ти все пак, това трябва да обясняваш. Бащата на приятеля ми пък каза: няма да ми спи до 11-12ч на обяд, тя трябва да става в 7:00ч, да готви, да чисти, да пере, да кара децата на градина после да ги прибира и тн и тн. Тоест едната седмица говорят едно, другата вече съвсем друго, при което моите родители тотално изтрещяват и се чувстват един вид излъгани от отсрещната страна.

И тук вече идва цялата драма:
Майката на приятеля ми изобщо не ме иска, без реално да ме познава
Не зная как да изляза от ситуацията, приятеля ми не иска да се изнесем само двамата на квартира и да помагаме на родителите му за децата и с каквото можем друго, иска задължително майка му да бъде до нас. Аз не искам, искам да сме самостоятелни, нашите вече са абсолютно против приятеля ми, въпреки че ми казват, ако искаш да отидеш да пробваш как би бил живота ти с този човек, отиди, ако не ти изнася нашата врата е винаги отворена за теб и ще те подкрепим и бебе ще гледаме и ще си продължиш да учиш и всичко си продължава по старому.
Приятеля ми ми казва аз не искам да те направя една проста домакиня, искам да продължиш да учиш да се развиваш, аз ще ти помагам със всичко както до сега, готвене чистене пране бебе, с абсолютно всичко, дори ако трябва да раждаш секцио пак ще ти помагам (трябва да призная, че наистина със всичко ми помага винаги). Но не иска да се изнесем без майка му и излиза с номера, че той просто искал да си бъде до децата. Аз не го спирам от тях, нямам и нищо против тях, разбираме се чудесно дори, но просто с майка му не се разбираме изобщо.

Чувствам се в тотална безизходица, обичам го, плача и се тормозя 24/7 тъй като самата аз не виждам изход от цялата ситуация. Не искам дъщеря ми да расте без баща, аз този човек го обичам адски много, той мен също, но не искам и да посрамвам родителите си повече, тъй като аз винаги съм била тяхната най-голяма гордост и упора, и случващото се си е един вид срам и голямо нараняване за тях. И без това хората вече говорят и съм най-обсъжданата клюка в момента, ами ако родя и мома както се казва, вече ще бъде тотален цирк.
Ще се радвам за вашите мнения и съвети как би било най-добре да постъпя.
Виж целия пост
# 1
Това в каква точно прослойка се развива?! Шок и безумие. Съжалявам родителите ти, само тях. Теб не. Направила си огромна грешка и ще я плащаш дълго. Хванала си се с боклук, че и си позволила да забременееш. Не само това ами и си оставила детето. Поздравления, момиче. Такъв батак и да беше искала нямаше да успееш да забъркаш.

П.п. Ще запазя темата и ще я покажа на моята дъщеря един ден. Като пример как може човек сам да си прецака живота тотално.
Виж целия пост
# 2
Всичко звучи много измислено, но в случай, че не е... Не е ли нормално да иска да бъде около децата си? Или смяташ, че трябва да ги зареже при майка си, и да се прави, че има само едно дете - твоето?
Нормалното е да намерите начин ти, той и децата му да живеете заедно. Всякакви други схеми ми се струват идиотски.
Виж целия пост
# 3
Да не би да сте роми или мюсюлмани? Не го питам с укор или от голо любопитство, просто това има значение за съветите.
Никога по никакъв начин не бих отишла да живея при майка му в такава ситуация. Оставам си с родителите, щом ме подкрепят, гледаме си детето и това е. На луди бабетка и дядко да ходя да угаждам на капризите, ц.
Но ако религията ви е друга наистина не знам, там действително е срам.
Не ти е лесно, но ми се струва, че си стабилно момиче, което добре се ориентира и няма да се остави да я мачкат. Браво на вашите, че са зад теб, така бих се погрижила и аз за мое дете.
Виж целия пост
# 4
Заплодил я е умишлено за да я върже и да я превърне в слугиня, която да му гледа децата, да му върти къщата и да козирува на майка му. Тя всъщност въпросната майка директно й го е казала, но момата няма сиво вещество между ушите и не е стоплила какво я чака. Всички приказки как иска да я подкрепя и тя да продължи да учи и да се развива, докато той гледа бебето, ще изхвърчат на секундата след като й надене халката и я върже окончателно. След това ще му види истинското лице.
Виж целия пост
# 5
Това не може да е истина, че то е по зле от сапунка, не мога.
Аз съм безмълвна, пързалка ще да е.
Виж целия пост
# 6
Е като й се карате и обиждате как точно помагате? Само сами се потупвате по рамото колко сте готини и как на вас ни-ко-га не може да се случи нещо такова.
Айде посмекчете тона на лелки пред блока, за младо бременно момиче става въпрос.
Виж целия пост
# 7
А може и да ни се е случвало нещо такова и да говорим от опит, а? Свят голям, шарен, случаи всякакви.
Виж целия пост
# 8
Всичко звучи много измислено, но в случай, че не е... Не е ли нормално да иска да бъде около децата си? Или смяташ, че трябва да ги зареже при майка си, и да се прави, че има само едно дете - твоето?
Нормалното е да намерите начин ти, той и децата му да живеете заедно. Всякакви други схеми ми се струват идиотски.

Напълно нормално е да иска да бъде покрай децата си, а и както споменах аз с тях проблем нямам никакъв. Предложих му да вземем децата при нас, и така не му изнася, защото не можел да ме остави сама с 4 деца.
Виж целия пост
# 9
Ами, Хайче, посъветвай я като имаш опит, ти два поста с хулене само написа.
Виж целия пост
# 10
Защото като вземе децата с вас ще му се наложи да поеме и своя дял от гледането им, което сега прави майка му. За собствения си задник и удобство мисли, не за теб, а ти се ласкай, че не искал да те товари.

Какво да я посъветвам, тя ситуацията по-лоша не знам дали може да стане.
Виж целия пост
# 11
Може майка му да идва да помага (но не да живеете заедно), може да наемете друга жена да помага, не е казано, че ще гледаш сама 4 деца, въпреки, че щом си си избрала такъв мъж, се предполага, че приемаш и децата му, не само него. Не се ли сети за това?

А какво означава, че си искала аборт, но "не проработил и имало спънки"? Нещо не разбирам?
Виж целия пост
# 12
Той деца само прави, не гледа.
Затова й казвам - да си стои при техните, да си учи, да се развива, едно дете все ще отгледат. Ако беше мое дете, точно това щях да посъветвам.
Виж целия пост
# 13
Може майка му да идва да помага (но не да живеете заедно), може да наемете друга жена да помага, не е казано, че ще гледаш сама 4 деца, въпреки, че щом си си избрала такъв мъж, се предполага, че приемаш и децата му, не само него. Не се ли сети за това?

А какво означава, че си искала аборт, но "не проработил и имало спънки"? Нещо не разбирам?

В Германия абортите са изключително сложни. Първоначално не можех да си взема час за гинеколог за потвърждение на бремеността, тъй като всички бяха препълнени, после трябваше да мина на психолог, тъй като това е една от стъпките, който психолог издава документ, с които можеш да потвърдиш, че и това е направено. Имах всички нужни документи, имах запазен час за аборт, проблем бяха парите. След това имах пари, имах документи, нямах час. След това имах пари имах документи имах час, колата отказа да запали, след като изпуснах часа за аборт колата си беше в изправност което ме ядоса още повече, накрая когато имах последния записан час за аборт, нито на мен нито на таткото ни дадоха почивка от работата, тъй като работехме заедно в един и същи офис.
Виж целия пост
# 14
Е, с едно изречение нещата се изясниха. Значи всичко ти е наред.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия