Със съпруга ми нещата не вървят

  • 8 932
  • 91
Здравейте, група… Напоследък се чувствам като в дупка. По принцип споделям чувствата си с приятели, но в някои случаи е по-добре на някой страничен… Съпругът ми се промени коренно след като родих. Ако преди пиеше 2-3 бири, за да потуши напрежението, в момента се налива повече и от бидон.. Не съм перфектна, имам тежък характер, помолих го да направи компромис с пиенето, спря за месец, след това започна отново. Опитвам с разговори, но не става..  в мое присъствие коментира и други жени, колко били красиви, секси и прочее. Не съм Анджелина Джоли, нито Меган Фокс, но за мен това е обидно. Сексуалният ни живот - не помня кога последно сме имали такова изживяване. Приятелите му не ме харесват, защото не съм ок да ходи и да пие с тях по нощите (както е и тази вечер), а аз и детето сме само вкъщи… Имаме едно прекрасно дете на 2г и 5м., за което съм готова на всичко. Но усещам, че започвам да ставам безразлична към мъжа си, боли ме от всичко, което е направил досега, не проявява никакво внимание към мен (не очаквам рози, свещи и глупости), но просто има огромна дупка между нас, която се пълни не с хубави неща… На ръба съм да се разделя с него.. опитах всичко, той сам ми е казвал, че не иска да се промени и просто му се пие.. Разбирам, натоварен е, 2-3 бири ок, но нещата не приключват дотам. Мъчно ми е, защото аз самата съм дете на разведени родители, детето е привързано към баща си, но усещам, че ако останем заедно - няма да доведе до добро. А се страхувам да поема по пътя сама с дете.. на 26 години съм, на кръстопът съм, а решението, което трябва да взема - не е лесно.. Не моля за това някой да ми реши проблема.. Може би за съвет..
Благодаря, че ме изчетохте.
Виж целия пост
# 1
На 26г си, млада си. Няма да останеш сама. Когато срещнеш човек, който да те цени наистина ще разбереш, че си взела правилното решение. Той ще продължи да пие, няма да спре и ще става по-зле. детето е малко сега и за това е привързано, но когато започне да разбира ще види що за стока е баща му.  Казват, че при проблемни семейства децата като пораснат копират поведението на бащата, който се е държал лошо. Така, че вземай си детето и го напусни.
Виж целия пост
# 2
Или търпите положението, или се разделяте - друго решение няма! Вие знаете най- добре какво ви казва сърцето! Успех!
Виж целия пост
# 3
Здравейте, група… Напоследък се чувствам като в дупка. По принцип споделям чувствата си с приятели, но в някои случаи е по-добре на някой страничен… Съпругът ми се промени коренно след като родих. Ако преди пиеше 2-3 бири, за да потуши напрежението, в момента се налива повече и от бидон.. Не съм перфектна, имам тежък характер, помолих го да направи компромис с пиенето, спря за месец, след това започна отново. Опитвам с разговори, но не става..  в мое присъствие коментира и други жени, колко били красиви, секси и прочее. Не съм Анджелина Джоли, нито Меган Фокс, но за мен това е обидно. Сексуалният ни живот - не помня кога последно сме имали такова изживяване. Приятелите му не ме харесват, защото не съм ок да ходи и да пие с тях по нощите (както е и тази вечер), а аз и детето сме само вкъщи… Имаме едно прекрасно дете на 2г и 5м., за което съм готова на всичко. Но усещам, че започвам да ставам безразлична към мъжа си, боли ме от всичко, което е направил досега, не проявява никакво внимание към мен (не очаквам рози, свещи и глупости), но просто има огромна дупка между нас, която се пълни не с хубави неща… На ръба съм да се разделя с него.. опитах всичко, той сам ми е казвал, че не иска да се промени и просто му се пие.. Разбирам, натоварен е, 2-3 бири ок, но нещата не приключват дотам. Мъчно ми е, защото аз самата съм дете на разведени родители, детето е привързано към баща си, но усещам, че ако останем заедно - няма да доведе до добро. А се страхувам да поема по пътя сама с дете.. на 26 години съм, на кръстопът съм, а решението, което трябва да взема - не е лесно.. Не моля за това някой да ми реши проблема.. Може би за съвет..
Благодаря, че ме изчетохте.
Незнам защо , но масово става така. Доста е гадно.  Не съм чул да има лек за този проблем. 🤔
Виж целия пост
# 4
Цитат

RoninBG
Незнам защо , но масово става така. Доста е гадно.  Не съм чул да има лек за този проблем. 🤔
Защото хората са така устроени.
Виж целия пост
# 5
Аз бих го излекувала с един шут отзад, и да ходи да си пие с приятелите.
Виж целия пост
# 6
Като му писва да бъде семеен и предпочита да се налива с приятели - прав му път. Поредният, който не си цени семейството. Да заминава. Аман от кофти материал.
Виж целия пост
# 7
Тежи ти, защото се опитваш да задържиш до последно идеята за “семейство”, но понякога просто не става.
Хубаво си премисли нещата, направи си краткосрочен и дългосрочен план и действай.
Прекрасно млада си Hug
Виж целия пост
# 8
Проблемът не е откакто си родила, още като бременна в старите ти теми се оплакваш, че пие и се карате. Явно човекът го влече чашката. ТОЙ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. Ще става все по-зле с времето.
Говоря от опит. 11 години от живота ми минаха в чакане на един такъв, с който имам не едно, а две деца, да се осъзнае, да спре да пие, да се прибере вкъщи...е не стана. Един ден просто ми причерня, изчаках го да иде на работа, натоварих си децата и една чанта дрехи в колата и напуснах собствената си къща Simple Smile Той си тръгна от нея след 3 месеца, като свали даже батериите в банята Simple Smile
20 години по късно - това се случи май 2004 и бях точно на твоите години сега, с ръка на сърцето мога да кажа, че това е в топ 3 на най-мъдрите решения, които съм взимала. Живея в Канада, имам професия, която обожавам, децата си ги изгледах сама без 1 стотинка от него, даже и 2 внучки имам вече, имам човек до себе си, с който се разбираме чудесно от половин дума. Единственото, за което съжалявам е, че не си тръгнах по-рано, а изгубих ценни години от младостта ми, които никога няма да се върнат.
Виж целия пост
# 9
Здравейте, група… Напоследък се чувствам като в дупка. По принцип споделям чувствата си с приятели, но в някои случаи е по-добре на някой страничен… Съпругът ми се промени коренно след като родих. Ако преди пиеше 2-3 бири, за да потуши напрежението, в момента се налива повече и от бидон..
Скрит текст:
Не съм перфектна, имам тежък характер, помолих го да направи компромис с пиенето, спря за месец, след това започна отново. Опитвам с разговори, но не става..  в мое присъствие коментира и други жени, колко били красиви, секси и прочее. Не съм Анджелина Джоли, нито Меган Фокс, но за мен това е обидно. Сексуалният ни живот - не помня кога последно сме имали такова изживяване. Приятелите му не ме харесват, защото не съм ок да ходи и да пие с тях по нощите (както е и тази вечер), а аз и детето сме само вкъщи… Имаме едно прекрасно дете на 2г и 5м., за което съм готова на всичко. Но усещам, че започвам да ставам безразлична към мъжа си, боли ме от всичко, което е направил досега, не проявява никакво внимание към мен (не очаквам рози, свещи и глупости), но просто има огромна дупка между нас, която се пълни не с хубави неща… На ръба съм да се разделя с него.. опитах всичко, той сам ми е казвал, че не иска да се промени и просто му се пие.. Разбирам, натоварен е, 2-3 бири ок, но нещата не приключват дотам. Мъчно ми е, защото аз самата съм дете на разведени родители, детето е привързано към баща си, но усещам, че ако останем заедно - няма да доведе до добро. А се страхувам да поема по пътя сама с дете.. на 26 години съм, на кръстопът съм, а решението, което трябва да взема - не е лесно.. Не моля за това някой да ми реши проблема.. Може би за съвет..
Благодаря, че ме изчетохте.
Още от 30г.с на бременоста ти, мъжа е пиянде и те гони (цитирам те "изчезни").
Разбирам, че си млада, в чужд град и със малко дете, но си прави план за спасение. Той ще продължи да лочи с приятели, може и някой тупаник да отнесеш.
Опичай си акъла.
Виж целия пост
# 10
Детето ще е много по-добре само с майка, но щастлива, отколкото да расте в токсична среда. То е съвсем малко, бързо ще се адаптира. Моето е на 4г и накрая вече самО казваше на баща си да спре да ме тормози и да се махне. Е, той не пие, де, ама е токсичен по друг начин. Решението ми за раздяла с токсичния баща е най-правилното решение в живота ми. Само съжалявам, че от страх чаках толкова дълго.
Виж целия пост
# 11
Едва ли може да се каже нещо повече от това, което сме казвали в десетки други подобни теми. Прочети няколко от тях.

П.п. С алкохола оправия няма.
Виж целия пост
# 12
Здравейте, група… Напоследък се чувствам като в дупка. По принцип споделям чувствата си с приятели, но в някои случаи е по-добре на някой страничен… Съпругът ми се промени коренно след като родих. Ако преди пиеше 2-3 бири, за да потуши напрежението, в момента се налива повече и от бидон.. Не съм перфектна, имам тежък характер, помолих го да направи компромис с пиенето, спря за месец, след това започна отново. Опитвам с разговори, но не става..  в мое присъствие коментира и други жени, колко били красиви, секси и прочее. Не съм Анджелина Джоли, нито Меган Фокс, но за мен това е обидно. Сексуалният ни живот - не помня кога последно сме имали такова изживяване. Приятелите му не ме харесват, защото не съм ок да ходи и да пие с тях по нощите (както е и тази вечер), а аз и детето сме само вкъщи… Имаме едно прекрасно дете на 2г и 5м., за което съм готова на всичко. Но усещам, че започвам да ставам безразлична към мъжа си, боли ме от всичко, което е направил досега, не проявява никакво внимание към мен (не очаквам рози, свещи и глупости), но просто има огромна дупка между нас, която се пълни не с хубави неща… На ръба съм да се разделя с него.. опитах всичко, той сам ми е казвал, че не иска да се промени и просто му се пие.. Разбирам, натоварен е, 2-3 бири ок, но нещата не приключват дотам. Мъчно ми е, защото аз самата съм дете на разведени родители, детето е привързано към баща си, но усещам, че ако останем заедно - няма да доведе до добро. А се страхувам да поема по пътя сама с дете.. на 26 години съм, на кръстопът съм, а решението, което трябва да взема - не е лесно.. Не моля за това някой да ми реши проблема.. Може би за съвет..
Благодаря, че ме изчетохте.


Тия, които пият много, обикновено не са по женската част, поне такова ми е впечатлението. Концентрират си се около пиенето.

Пишеш, че имаш и друго дете. То къде живее? На 24 г. с две деца работиш ли, имаш ли някакви доходи, има ли жилище, където да отидеш? То иначе съвети лесно  се дават, ама каква точно е ситуацията?
Виж целия пост
# 13
Мъжът ти е зависим от алкохола.Явно и средата му е такава.
Не е бил готов да поеме отговорност за семейство и деца.
Има една стара поговорка,,Курв-ът е до време,алкохолът е до гроб,,.
Той няма да спре да пие и правилно са ти казали назад в темата ,че положението ще става още по-зле.
Нямате сексуален живот?Това не е нормално,вредно е за теб.Твърде вероятно е да има друга жена в картинката.
Спасявай се докато си млада и детето е малко.
За детето е вредно да расте с такъв баща.А ти ще пропилееш и здравето си и най-хубавите си години .

Важно е дали имаш подкрепа от родителите си или близки,приятели...
Имаш ли жилище или място където да отидеш?
Имаш ли професия,работа,доходи?
Ако да-ще се справиш по-лесно.
Ако не,помисли какво можеш да направиш-към кого да се обърнеш,каква работа можеш да намериш...


Виж целия пост
# 14
Човека си е алкохолик или сериозно натам клони, поредния дето не му понася бащинството... Тъжна работа с тези мъже. Ако имаш възможност стягай чантите и бегай, ако не търси варианти да си "отвориш" възможности и пак бегай. Няма да се промени и няма да спре, сама казваш, че става все по-зле.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия