Заседнало хапче

  • 1 148
  • 8
Здравейте,
от известно време получавам ПА и силна тревожност. Снощи изпих витамин на капсула и от тогава имам чувството, че е заседнало на гърлото, точно при вдлъбнатината. Предполагам би трябвало да се е разтворило вече и това ме притеснява. Случва ми се за втори път, предполагам че съм развила страх и стягам гърлото. Помощ!
Виж целия пост
# 1
Очевидно това много я тревожи. Разбираемо е.
Последвай съвета на доктора.
Понеже два пъти вече ти се случва и очевидно много те тревожи моят съвет е да избягваш неща, които знаеш, че ще ти увеличат тревожността и ще се притесняваш. Например тези витамини на капсули или ги разтваряй (освен ако не си препоръчва, виж листовката) или ги пий под друга форма - хапчета, разтворими таблетки. Прави така, че да си спестиш излишния стрес. Просто приемай други, за които не ти създават усещането, че са залепнали и няма да се тревожиш.
Виж целия пост
# 2
Тези капсули се разтварят веднага при допир с течност, така че няма как да е заседнало толкова време. Успокой се и последвай съветите на di Soleil.
Виж целия пост
# 3
Много благодаря за отговорите. Със сигурност ще ги избягвам вече. Просто изключително много се уплаших и реших да потърся адекватно мнение. Отново благодаря!
Виж целия пост
# 4
Не всички капсули се разтварят с вода за това провери. Капсулите с желязо са устойчиви за да може да се разтворят на късен етап и усвояването да стане на определена част от храносмилателния тракт. На този етап е важно да осъзнаеш, че и предния път е имало такова усещане, но не е имало проблем. И за напред да си спестиш излишен стрес.
Можеш да се справиш!
Виж целия пост
# 5
Още снощи проверих и се разгражда доста бързо с вода, билково е. Точно затова се изплаших какво става и защо това чувство го има още. Всякакви сценарий направих от снощи до днес. Затова и реших да напиша, като го чуеш от страни, някак се замисляш повече. Вероятно е на психическа основа, но колкото по го усещам толкова повече се насмитам.
Виж целия пост
# 6
След хапчето хапни нещо полутвърдо, кисело мляко например, от по-гъстите. Кашестият вискозитет ще избута хапчето (или ще те увери, че е избутано), а и хладината на млякото от хладилника успокоява.
Виж целия пост
# 7
Прочети за "глобус хистерикус"
Виж целия пост
# 8
Здравейте, отново съм аз. Вече развила страх при ядене. Явно това ме е изплашило със заседналото хапче. Та въпроса ми е, вчера ядох пица и на нея имаше риган. След като хапнах остана чувството, че явно подправката е засвднала. И днес имам това чувство също, преди малко сякаш изплюх малка част. Обаче остана чувството, че има нещо там. Най-големият ми страх е да не попадне в белите дробове. Дали е опасно
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия