Не знам как да продължа и какво е редно

  • 7 110
  • 136
Здравейте, моля не ме съдете за избора ми !
Понеже не знаех какво искам да уча си работих и кандидатствах когато бях на 22г. ,така че не бях чак толкова малка за да му сложите етикет педофил! 😁
Сега съм на 26 и преди 3г тръгнах с преподавателя си , само дето сега е на 59г. Във втори курс той си ме хареса и се закачаше с мен знам сега ще кажете млади мъже няма ли за тебе бе момиче ? Ами да има , сменила съм 12 момчета/мъже незнам какви са за вас на по 20-27г(тогава, водя полов живот 17 годишна).Все по батковци си падам , с които се задържах по 3-4 седмици. Обяснявам  1-2 седмици да се опознаем и 1-2 седмица да се сработим в леглото.(Да нямала съм представа какво е сработване в леглото но по всичко обсъждано с приятелки , родители и прочетено знаех ,че съм далеко от извора.
Така стигнаха нещата до преподавателя , просто реших да опитам нещо различно взема ,че нямаеря каквото търся . Той реално ми помогна да си опозная и тялото, но се задържахме твърде дълго май .
Вече не може да има деца вече, има син на моята възраст пред когото нямам тежест. Дори ме искаше като трофей ,сякаш, да присъстваме заедно на сватбата на сина му, голям срам ! И бившата му беше там с новия си мъж просто пълна картинка беше ...
Работата е там , че не се чувствам горда с избора си и макар на този етап да не искам деца , не знам как бих продължила така само заради това което наричам любов, секса дето не знам колко още ще може да го прави, финансовта подкрепа и разбирателство .
Мога да кажа че го обичам ,понеже не съм безразлична към мнението му определено съм загрижена за това как се чувства и какво желае, ревнувала съм го от студентки даже 🤣 и въпреки всичко щом присъствах на сватбата заедно с него явно тотално съм си загубила акъла. Преди да ми лепнете етикет използвачка . Трябва да ви поясня ,че всичко ще завещае като нормален баща на сина си и въпреки това мога да твърдя че го обичам.
Сигурно ще попитате и сина му на какво мнение е за мен. Ами за нова година покани баща си да празнуват заедно и баща му като каза ,че без мен не тръгвал никъде се появи репликата и тя е поканена. Правете си изводите ! Разбира се ми стана неприятно за това и не отидохме . НЕ СЪМ го спирала да празнува със снаха си и сина си , сам избра да остане с  мен .
Виж целия пост
# 1
Каква е целта на тази словесна салата?
И нали знаеш, че подробните сексуални описания не са приемливи тук.
Виж целия пост
# 2
И за какво да те съдим? Пишеш нещо, голяма жена си, решаваш си какво да правиш. На мен не ми звучи сериозно, ама защо моето мнение да е важно?
Виж целия пост
# 3
''Той си ме хареса и закачаше с мен''. Така си говорихме в 8 клас. Grinning
Много филми гледате.

А, само да попитам, преподавателя на 59 години, готин като Брад Пит ли е или? Grinning
Виж целия пост
# 4
Споко, докато стане време да имаш деца, няма да се наложи да се чудиш.
//
И аз имам връзки с много по-малки от мен мъже, но тук съм в шах, почти в мат. Joy
Виж целия пост
# 5
"Ами за нова година покани баща си да празнуват заедно и баща му като каза ,че без мен не тръгвал никъде се появи репликата и тя е поканена. Правете си изводите ! Разбира се ми стана неприятно за това и не отидохме ."

А? Станало ти е неприятно, че си поканена, и не си отишла?
Виж целия пост
# 6
А? Станало ти е неприятно, че си поканена, и не си отишла?

Нищо подобно, поканата ми беше издействана . Приета съм колкото за пред баща му . Знам си мястото .
Виж целия пост
# 7
Ти се срамуваш от мъжа до теб, така ли?
Виж целия пост
# 8
Звучиш като 15-годишна.
На чичата му харесва агнешко, на теб не знам, ама има време, ще ти мине.
Виж целия пост
# 9
Daddy issues.

Да, наистина изглежда нелепо, представям си каква картинка сте били на тази сватба.
Виж целия пост
# 10
И какъв е по точно въпроса сега ? Дали да бъдете в него или какъв ? Ние но можем да го знаем това

.
Все пак той е над 30 години по възрастен. Не ме разбирайте  погрешно, нямам нищо против такива  двойки, и моя бивш беше 17 години по голям от мене (и беше най хубавата ми връзка) но ще бъде трудно с деца, ако искате да имате. Ако той беше примерно на 45-46 щеше да е друго
Виж целия пост
# 11
Нито ще умреш с него,нито деца ще му родиш, та какъв е въпроса на темата?
Докога ще продължите ли или ти как да продължиш сама?
Виж целия пост
# 12
Тя хем твърди, че го обича, хем говори за него като за някакъв дето го е прибрала по милост. Срам я е от него, но иначе го обича. А-ха. Друг път.
Виж целия пост
# 13
Обичаш го сега! Даже не мисля, че е любов. Не живеете заедно нали?
Защо да не може да има деца, вазектомия ли има ? Или друго нещо?
Все пак се говори за финансова подкрепа...
Виж целия пост
# 14
Не си влюбена, просто си неопитна. Все пак дори ти усещаш, че с мъж на такава възраст, деца няма да видиш, сексът е под въпрос, а старческите болежки се трупат постоянно. Освен да ти изгуби време, не виждам какво друго може да стане. По-добре се обърни малко към себе си, че звучиш супер неориентирана.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия