Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

моля за мнение за д-р Шубръкова, Протопопов и Пенчева-Варна

  • 4 833
  • 16
Здравейте, мили момичета!
Досега не бях влизала в този клуб!Посещавам "Проблемното" в Дир-а.
И аз съм една от вас- след седмица ставам на 31, съпругът ми също е на 31. От Варна съм.
Правим опити от 2 години. Засега неуспешни! Надеждата все повече почва да ме напуска!
Пациентка съм на доц. Маркова, но достъпът при нея е труден и затова реших да се доверя на друг лекар, който също ме разочарова!
Сега искам да намеря някой, който действително да приема работата си присърце и да е специалист в областта си!
Проблемът при нас е, че имам проблеми с тръбите-след ХСГ се оказа, че пропускат, но едната е дълга, а другата по-нагъната.
Ходих на кални бани, пих доста лекарства, физиотерпии и какво ли още не...
Вече 2 месеца съм на Клостил, пия също Дуфастон. по темп данни ову има, но не се получава!
Та молбата ми е, ако имате някакви впечатления от д-р Пенчева и д-р Протопопов и д-р Шубръкова, да ги споделите.
Важното е да намерим ТОЧНИЯТ ЛЕКАР!
Ще съм ви благодарна за мнения!!!
Виж целия пост
# 1
Здравей, моя приятелка смени няколко лекаря но се оказа че правилния избор е д-р Маркова. Бих ти препоръчала най-вече нея. Успех!!!
Виж целия пост
# 2
Здравей,в какъв смисъл е труден достъпа до Маркова?
Виж целия пост
# 3
Аз при Шубръкова съм ходила по друг повод и съм особенно недоволна Imp За едни гъбички,които и не бяха толкоова упорити,сто пъти ме вика на прегледи,само за да ми вземе парите.За Протопопов се учудвам,че питаш,защото мисля че не практикува откак са го изгониха от ОКРБ.Но все пак,мнението ми  е субективно и може за това за което питаш да са добри специалисти,аз просто исках да ти кажа да имаш предвид тези неща......Успех ти желая,от сърце! Praynig
Виж целия пост
# 4
Цитат на: megan@
правилния избор е д-р Маркова. Бих ти препоръчала най-вече нея. Успех!!!
 friendship

Обиколила много лекари (вкл д-р Шубръкова), ходила съм и при доц.Щерев. Всички гледат да ти вземат парите и никой не се интересува как се чувстваш след всеки неуспех #2gunfire  #Splat
 доц.Маркова сбъдна всички мои и на съпруга ми мечти family
Успех!!!
Виж целия пост
# 5
При Щерев не стъпвай - алчен гадняр, а при шубръкова съм била на квартира  - като човек е готина, но като специалист не съм чула добри отзиви.
Виж целия пост
# 6
Мамо Кенга, алчен разбирам, ама що да е гадняр човека...клиника има, персонал да издържа. Ти сега какво искаш...заради зелените ни очи ли да работи?Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Не бе да взима пари, ама да върши нещо, а не само да имитира и да те скубе, мръсна гад е той, вервайте ми!!!
Виж целия пост
# 8
Да ти кажа дори бях чула че Маркова има по голяма успеваемост при инвитро дори от Щерев! Така че добре че си от Варна, бегай при нея и не се залъгвай че някой от тези други лекари, които си изредила ще ти помогне! Успех ти желая, Маркова е сбъднала много мечти за бебе, тя първо прави всичко възможно да стане по естествен начин(ако има някакъв шанс) а ако се наложи инвитро, както казах има по добра успеваемост дори от Щерев! И не е невъзможно да се зпишеш при нея, верно чака се, но всеки добър специалист е така.

Успех!
Виж целия пост
# 9
При д-р Шубръкова съм ходила преди доста години, на рутинен преглед, но не останах доволна. Много грубо се държа, което ме озадачи. Освен това също се опита да ме върне няколко пъти и след като се осъмних нещо в лечението, стигнах и до друг доктор. За радост не се потвърди дори диагнозата й и се учудих, когато той спомена, че при нея това е често срещана практика, за да вземе повече пари. Не знам каква е като специалист по проблемно забременяване, но определено не е особено лоялна към пациентите /а може би трябва да изполвам думата клиенти/, които не са й редовни такива.
За другите двама нищо не знам, както и за д-р Маркова.
Успех и от мен!
Виж целия пост
# 10
А какви впечатления имате за доц.Янева?

Изненадах се че не прочетох нищо за нея..

Аз й бях пациентка преди първата ми бременност. Тогава живеех във Варна и ми препоръчаха доц.Янева. Имах 4 годишна аменорея вследствие на анорексия и в резултат - хормонален дисбаланс ... атрофирала матка, липса на овулация.
Няколко месеца ме лекува тя с различни хормонални препарати и явно успя поне матката ми да развие, но не ми даваше особено големи надежди за естествено забременяване. Тогава бях едва на 20 години и не съм целяла забременяване, исках просто да се излекувам. Все пак веднъж доц.Янева спомена че най-доброто лечение за моя случай е ранна бременност. И реших да пробвам, но бях сигурна че няма да се получи...
На втория месец бях бременна.
Самата лекарка искрено се изненада на страхотния резултат, дори си спомням че подскочи от радост като й казах.

Сега Али е на 4 години, бременността ми беше изключително лека, след раждането цикълът ми е като часовник. Освен това втория път пак забременях много бързо и в момента чакам второто си дете.  Simple Smile

Смятам че голямата заслуга в моя случай е именно на доц.Янева!
Виж целия пост
# 11
Цитат на: mama kenga
При Щерев не стъпвай - алчен гадняр, а при шубръкова съм била на квартира  - като човек е готина, но като специалист не съм чула добри отзиви.

Защо така за клиниката на Щерев?
Дай нещо конкретно, аз 2 години нищо не направих и откакто ходя там, започнахме преглед след преглед, следене на на всичко .....
Виж целия пост
# 12
Отиди първо при Д-р Марков.Той също е АГ и е съпруг на Д-р Маркова.Така д-р Маркова,ще те приеме по бързо/обща пациентка/.Д-р Марков има кабинет във Военна болница.
Виж целия пост
# 13
За Шубръкова само съм чувала, подчертавам, не съм ходила при нея, че понеже е специалист по стерилитет, дори да отидеш по друг проблем все ще ти измисли нещо по нейната специалност да ти лекува. Освен това била много груба.
Виж целия пост
# 14
Аз съм ходила при Шубръкова на видеозон. Видя ,че са два плода през 22 г.с. Когато раждах от други момичета чух много отрицателни впечатления.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия