Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

превъзбудено бебе

  • 6 294
  • 12
От близо месец насам Надежда спи по 15-30мин между храненията (вярно, че е порастала и не може да спи по цял ден, но...) . По някога в късния следобед каталясва и проспива цели два часа (да ми завидят татко и баба, че цял ден си почивам с това кротко спящо бебе ). Една такава е превъзбудена и ........... понякога и се спи и плаче от кривотия пък не заспива,  често ми повръща пак от нервно риткане с крачетата (първо се радва на играчките, гука, маха им и после започва едно мрънкане и риткане все едно им се кара). Днес реших да махна играчките от кошарката и Жу` погледна към котето .......... няма го, после впери поглед в тавана (музикалната играчка с рибите също махнах) и като нададе един писък и рев ............. неутешима ............. и аз пак ги сложих, какво да я правя.
Кажете мами имало ли е при вас такъв проблем и как го решихте? Май съм виждала "успокоителен чай на Хипп", някой ползвал ли го е?
Виж целия пост
# 1
Аз го ползвам,но да ти кажа няма особен ефект от него  Rolling Eyes
А не спането го отдавам на това, че доста се позастояхме в нас и той все още няма от какво да се измори толкова  Thinking Като сме на вън спи по 2-3 часа,но в къщи ако дремне за 20-30 мин.ще е добре.Нямам търпение вече да се стопля и да тръгнем пак по улиците   Blush
Виж целия пост
# 2
мда и аз вчера мислех да махна играчките от леглото, щото ми се струва че така по-трудно заспива..  като почне да ги гледа и така яростно ръкомаха, рита с крачета и мята главата от едната на другата страна да огледа всички зайчета по обиколника, чев един момент направо се изнервя Rolling Eyes  разбирам, че е развълнувана, ама движенията и стават едни такива.. трескави  Confused  и след почва да мрънка и ревва  Sad  но явно махането на играчките не решава проблема Rolling Eyes
Виж целия пост
# 3
Mags, аз като махнах играчките и останах с впечатление,  че на Жу`и стори непозната обстановката и за това изпадна в паника и ревна.
Виж целия пост
# 4
Цитат на: Яна (2 в 1)
Mags, аз като махнах играчките и останах с впечатление,  че на Жу`и стори непозната обстановката и за това изпадна в паника и ревна.


ми нали уж това е идеята - да си ги гледкат, да си ги познават, да си спят с мечо и т.н. да им е познато и уютно.. ама от друго страна - как да разберат кога е време за игра и кога време за сън.. е това нещо ме притеснява  ooooh!
Виж целия пост
# 5
Ние сме малко по-голями от вас..но мисля, че това е нормално....
От емоциите през деня..особено ако бебето е видяло много хора или сте му обръщали повече внимание и много по-трудно заспива.
От тук нататък ще стават все по-жизнени, ще спят по-малко...така е с почти всяко дете.

Симона преди трудно заспиваше през деня, сега пък този номер ми го прави вечер.
Аз обаче реших проблема(или поне така си мисля), не и давам да спи между 17.30-18.00- преди поспиваше малко 15-20мин..и така се уморява повече.

Сега заспива маааалко Wink по-бързо.
Виж целия пост
# 6
Аз ползвам чая и съм доволна! Но може щеркати да е просто по активна и ли момента да е такъв! Имай още малко търпение след месец ще си възнаградена със спокойно бебче!Тогава вече ще се заиграва и ще е по търпелива! Аз сега направо не мога да повярвам че това е моето дете. То преди месец два такова чудо беше! Дъщеря ми реши че няма да спи през деня още като беше на 15 дни  #Shocked ! Но сега всичко е ОК!
Виж целия пост
# 7
Аз ползвам чая и не съм кой знае колко доволна.
Виж целия пост
# 8
аз съм доволна от испанския чай за сън - на фирма Blevit
Виж целия пост
# 9
Спокойно, това е само един период! И Мария беше така на вашата възраст, дори викахме лекар. Изписа ни Фенобарбитал. Естествено не съм го давала. А успокояващия чай на Хип ми се  струва, че въобще не успокоява.
Виж целия пост
# 10
Бих добавила, че махането с крачета и ръчички не е от превъзбуда, а защото мускулния тонус на повечето бебета е такъв. Ако все пак не махнете играчките, бебетата ще имат чудесен стимул за хващане и опипване, а това укрепва както мускулатурата, така и координацията и тактилните умения. Скоро тази "превъзбуда" ще се превърне в едни точни и добре премерени движения.
Целувки на бебоците.  #Milti
Виж целия пост
# 11
Според мен е някакво временно чвление. Как ще разбереш, че бебка порасва и захитрява? Laughing
И при мойта Елпида имаше няколко такива вечери. И й хванай цаката Bulb - след обед след 18 ч. не я оставям да спи. След гимнастиката и банята, вече в 20 ч. е в хоризонтално положение, напапана и готова да заспи. Вечер, да няма силни и дразнещи шумове, телевизор гърмяш, музика, говор и т.н.
В къщи е тихо и спокойно. И си заспива сама.
А, да, в момента, в който е сложена да спи, в стаята не влиза никой освен мен. Иначе се разсънва и мамам миа след това..
Една вечер ми идеше да  #2gunfire бабата на мъжа ми. Влезе, разсъни бебето, отиде си, и аз после до един посред нощите съм приспивала бебе.  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out Полудях. От тогава, никой не влиза в стаята, даже и баща й.
Виж целия пост
# 12
Само да спомена, че на успокоителния чай на Хип пише, че успокоява в сучай на стомашно разтройство. Аз също си мислех, че е за превъзбудени бебоци  Blush
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия