Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

добър/а доктор/ка във Варна

  • 1 028
  • 4
Днес разбрах ,че най добрата ми приятелка има проблем.Спермограмата на съпругът и е ужасна.Не са правили кой знае какви изледвания само най обикновен преглед и спермограма понеже той имал херния,та да проверят за всеки случай.
Проблемат е от 3години ,а чак сега започват да действат.А аз не съм и предполагала иначе определено щях да им обесня ,че за това нещо не съществува страх и срам.
Страшно много ме боли за съдбата на моята дружка   Cry
Те живеят във Варна и мисля ,че бях чела някъде за много добри специалисти там.Моля ви кой с каквто инфо може да помогне,ще съм му много благодарна.

Късмет на всички!
Благодаря ви предварително!
Виж целия пост
# 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=16568
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=probzab&Number=194306 … amp;sb=5&vc=1
Виж целия пост
# 2
Аз лично ходя при доц. Маркова(завежда клиниката по стерилитет и инвитро в АГ болница). Доколкото знам тя е най-добрата. Преглежда в Майчин дом. Часове се вземат за месец напред, но не е невъзможно. Телефона за записване е 331144. Аз бих Ви посъветвала още преди да отидат при Маркова да направят още една спермограма при д-р Александров(май беше той) в Майчин дом з-о Маркова има доверие само на неговото мнение. Така ще спестят време. Спермограмата беше май 20 лева.
Желая и успех.
Виж целия пост
# 3
Здравей аз се присъединявам към съвета на lilia_n_s.Поне Маркова ще им каже наистина как стоят нещата(колкото и да са зле),а не да ги залъгва(както правят други-казвам го от опит) и да загубят още доста време, както ние цели 2 год.
Виж целия пост
# 4
Доц. Матей Андонов. Но не съм сигурна, че е в България. Той е в екипа на доц. Маркова и миналата година приемаше в Майчин дом и в Консултативния център към АГ. Могат да позванят на информация в АГ и да питат работи ли.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия