Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Татковците присъстваха ли на раждането

  • 31 690
  • 424

Анкета

Татковците присъстваха ли на раждането

Опции:

* Гласуването приключено: пн, 13 мар 2006, 22:02

# 420
Нашият татко присъстваше,справи се геройски със ситуацията,а аз се чувствах по спокойна с него.Абе,направо баща мечта си имаме Grinning
Виж целия пост
# 421
Мъжът ми беше с мен по време на раждането,стоя до главата ми.Родих секцио.Таткото преряза пъпната връв и беше много горд с това.
Мъжът ми идваше с мен на всяка консултация,сега идва и на всяка консултация на бебето.
По принцип му е трудно да гледа кръв, но ми каза,че не може да изпусне такъв момент.Нищо не му стана.Мисля,че се мобилизира,защото аз имах нужда той да е до мен.

П.С.За мен и моя съпруг раждането и отглеждането на децата не е само женска работа.Има дни, в които той се грижи за бебето много повече от мен.
Виж целия пост
# 422
И моят беше на раждането.Чувствах се прекрасно,защото бахме заедно.Той се гордее много,че е видял раждането на детето.Беше страшно емоционален момент за него.Не съжали,нито пък аз.
Виж целия пост
# 423
за моя мъж беше много вълнуващо да види как излиза бебето - той искаше, аз не толкова
и беше супер, а колко снимки имаме от самото раждане и с току що излязлото бебе
Виж целия пост
# 424
Моят мъж го беше страх и като чу разказа на колега, който почти припаднал се е измъкнал от родилната зала още в самото начало, съвсем се отказа. Струва ми се, че всеки път като станеше въпрос за раждането той изпадаше в лека паника и страх. Постоянно ме подкрепя, но е готов да заплаче, когато вижда че нещо ме боли твърде силно, така че се радвам, че го нямаше на раждането - не мисля че щеше да издържи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия