Знае ли някой ...?

  • 659
  • 7
Имам рецепта за скумрия със задушени зеленчуци в тенджера под налягане. Знаете ли колко време в повече трябва да се готви ядене, ако е на фурна? Поне приблизително, то е ясно, че ще се опитва.
Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
И аз подкрепям Ели..Провери още на 20-тата минута даже.
Виж целия пост
# 2
Правилно ли разбирам?
По рецепта трябва да готвя 40 мин в тенджера под налягане, ако пъхна ястието във фурната, то до час ще е готово?
Виж целия пост
# 3
Цитат на: mimi flax
Правилно ли разбирам?
По рецепта трябва да готвя 40 мин в тенджера под налягане, ако пъхна ястието във фурната, то до час ще е готово?
как час бре. Сакън недей. И 40минути ми се виждат ужасно много за риба. Ми тя рибата ще се разпадне Thinking
До сега риба не съм готвила за повече от 30 минути, повечето на 20-тата са готови
Виж целия пост
# 4
Цитат на: Honda
До сега риба не съм готвила за повече от 30 минути, повечето на 20-тата са готови

И аз горе - долу толкова съм държала скумрия; пълнения шаран ми става готов за около час.
Момичето, което е опитвало рецептата каза, че костите омеквали и не се вадели, но рибата не се разкашквала Thinking
Ще се престраша и ще опитам, пък каквото се получи.
Виж целия пост
# 5
Благодаря ти, Honda!  Wink
Виж целия пост
# 6
Цитат на: mimi flax
Благодаря ти, Honda!  Wink

Ама няма за какво. Пробвай, пък после докладвай Grinning
Успех
При печенето във фурната покрий рибата с фолио. (само като идея) Grinning
Виж целия пост
# 7
Мими, току що се сетих, че имам една мъъъъничка кулинарна книжка от 1972 година с Рецепти за океанска риба. Та вътре точно има скумрия на фурна и пише 30 минути. А в другата рецепта, където я дават завита с пергаментова хартия 15-20 минути
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия