Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Танцов Състав!

  • 1 751
  • 11
Дайте инфо къде има Танцов състав за народни песни и танци за дечица!Много искам да запиша Габи, защото по цял ден пее и танцува, но незнам за къде!
Ако имате инфо и координати давайте!
Виж целия пост
# 1
Защо не пробваш в детската градина, там имат народни танци и песни за най-малките.
Иначе имам една приятелка, която записа детенцето си в една такава школа, но го приеха по изключение на 5 годинки, защото си имаше данни детето. Сега се скъсват от турнета, всяка година по 2 пъти излизат в чужбина. Мога да я попитам и да ти дам координатите, но е за по-големи дечица.
Виж целия пост
# 2
Моля те прати ми координати на Лична! нищо , ако сме малки като пораснем! може да им звънна да ми препоръчат нещо за по-малки, докато навършим необходимите годинки!
Виж целия пост
# 3
Ybag, ще ти дам координатите, само да се чуя с нея. До колкото си спомням обаче ръководителката се казваше Балтакова, а репетициите им са в "Лиляна Димитрова".
Утре ще ти пиша по-подробно Wink
Виж целия пост
# 4
V  koia detska ima.
Виж целия пост
# 5
iova, сигурно питаш в коя детска градина има?
Дъщеря ми ходи в държавна детска градина и при тях има много извънкласни занимания: плуване, ски, английски, народни танци, пеене, балет, бойни изкуства, приложни изкуства, като всяко се заплаща допълнително и повечето са на цена 12лв на месец, като изключвам плуването и ските, те са по-скъпи.
Ако те интересува попитай госпожите в детската градина която посещавате, те ще ти разяснят подробно какво предлага градината.
Виж целия пост
# 6
Tarsime zasega niama mesta.
Vie v koia ste
Виж целия пост
# 7
Ние сме в кв.Гео Милев, градината се намира на ул.Хемус и се казва "Мечо пух".
Виж целия пост
# 8
Народни танци има в Алианса на пл. Славйков и в спортен комплекс Дема в Младост.
Поне такова инфо имам аз, в смисъл знам за тези 2 места.
Виж целия пост
# 9
В почти всяко читалище: в Светлина(кв. Стрелбище) със сигурност, в "Двореца на Децата" (бул. Стамболийски ), в 46 ОУ на бул. Христо Ботев - ансанбъл Росна Китка.
Мисля,  че на 3г. става само за балет, но успех!
Виж целия пост
# 10
Значи става дума за Мусагеница в читалище Черноризец Храбър се провеждат репетициите, а ръководителката се казва Балтакова. Телефона и е: 0887212202, обаче най-малките деца които приема са минимум 5-6 годишни. Ако искаш и се обади и я попитай дали не може да те насочи към някоя друга танцова и певческа група за по-малки деца.
Виж целия пост
# 11
много благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия