Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning
Много вкусни и лесни за приготвяне.Актуални и за делнични и за празнични дни(особено ако им измислите някакво френско име)
 Sunglasses Ето как ги правя:в тавичка намазана с олио слагам свинските паржоли,заливам ги с равни количества вода и бяло вино(не повече от 150гр.вино-зависи от количеството на месото) и слагам много пикантина(от тази за ястия и зеленчуци-не от тази за месо!)-поне две супени лъжици.Пъхам ги във фурната и на около 200 градуса се пекат.При необходимост доливам вода(месото трябва да е покрито от соса).Когато пържолите станат крехки прибавям нарязани на едро гъби и когато и те станат готови и пуснат соса си добавям черен пипер.Не се слага сол,защото пикантината е солена.Хубаво е да има повече сос,така че може да се долее вод ако е нужно преди да станат готови.За гарнитура правя картофено пюре,варен ориз или пържени картофки.
Виж целия пост