Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Смяна на гинеколога при бременост?

  • 598
  • 4
Здравейте мили мами,
дали можете да ми кажете, ако желая да си сменя гинеколога при когото се записах първоначално да ми следи бремеността с друг дали е възможно и какво трябва да направя?
Проблема е че ми направи карта за следене на бремеността, но аз имам някои съображения поради които бих желала да не ходя повече при него и би ми било много неприятно ако няма такава възможност.
Какви документи са нужни и какво трябва да направя?
Много ви благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Аз също си смених първоначално избрания гинеколог. Отиваш пак при джипито и казваш какви са ти съображенията. Тя ще ти даде ново направление.
Виж целия пост
# 2
Цитат на: rossitza
Аз също си смених първоначално избрания гениколог. Отиваш пак при джипито и казваш какви са ти съображенията. Тя ще ти даде ново направление.


Благодаря ти за отговора - да се надяваме че ще ми даде направление. Незнам дали може да ми откаже?
Приятен уикенд Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Аз също смених гинеколога си поради това, че беше неотзивчив, не искаше да отговаря на въпросите ми, държеше се твърде пренебрежително към всеки мой интерес относно проблемите свързани с бременността. Не ми се иска да си припомням,  с какво неприятно чувство отивах на преглед при него. На третият път след като ми каза, че "много съм питала и че трябва да имам доверие на лекаря и, че не е необходимо да се интересувам толкова много" реших да го сменя и да подам жалба с/у него за непрофесионалното му отношение.
Отидох при семейния лекар, който ми даде друго направление!
Няма право да ти откаже и не се притеснявай. Знай, че е много важно да се чувстваш конфортно и приятно /ако това въобще е възможно/, когато отиваш на преглед и колкото по информирана си толкова по лесно протича бременността , а после и раждането /поне при мен беше така/. А относно картата  за следене на бременността- знай, че всички документи е длъжен да предаде на другия гинеколог и то служебно! А дори да не го направи не се притеснявай-  ще ти направят нова.
Виж целия пост
# 4
Guguleto, благодаря ти за отговора - дано да няма проблеми повече. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия