"МАЛКИ ТАЙНИ"

  • 1 529
  • 14
Опитахме въпросните Малки тайни, но меко казана съм разочарована, поне от начина, по който е указано да се приготвят.Сега мъжът ми е купил отново за кюфтета, но не знам дали изобщо да ги използвам.Много приятилки ги хвалят, дали няма някаква тънкост,която пропускам. newsm75
Виж целия пост
# 1
Имаше цяла тема за кавармата - ако искаш пробвай с търсачката. Аз често ги ползвам и става страхотно, но добавям и моркови и гъби. Майка ми пък често прави кюфтета и каза, че ставали също много хубави. Ако искаш пробвай с по-малко вода.
Виж целия пост
# 2
Аз редовно ползвам фикса за кюфтета и вкъщи много ги харесват. А на кавърмата добавям и гъби и става много вкусно.
Виж целия пост
# 3
Аз съм ползвала и трите вида и съм доволна... технологията е точно както на опаковката.. Успех
Виж целия пост
# 4
Ползвах и трите вида, но единствения който ми хареса, беше този за винения кебап. Кюфтетата също не бяха кой- знае колко лоши, но ми се струва неразумно да давам толкова пари, за нещо което съдържа основно консерванти и хлебни трохи.
Виж целия пост
# 5
И аз съм ги ползвала и трите вида, като пилешката кавърма ми допадна най-много, но с условието, че не се спазват точните пропорции, които са описани на опаковката. Не слагам 600мл. вода за да стане супа, а 250-300мл. максимум. Добавям морков и чушка нарязани на едро и става разкошно.
Виж целия пост
# 6
На мен кавърмата ми харесва,но наистина с по малко вода иначе става много течно.
Виж целия пост
# 7
аз съм доста разочарована от "винения кебап"
Виж целия пост
# 8
И аз открих ,че трябва по-малко вода,но след провал.Също смятам,че не са оправдани и тъпченето с консерванти е напълно излишно и не се конпенсира с вкус.
Виж целия пост
# 9
Пробвах само тези за кюфтета и не виждам в съдържанието - освен консервантите- да има нещо , което нямам в шкафа с подправки . Освен това , ако замеся повече от 500 г кайма /за толкова са "малки тайни" /- ми идва излишно .Аз ги пробвах с 1.5 кг кайма и дадох повече от 3 лв - половин кг кайма.
Виж целия пост
# 10
Аз пробвах кавърмата снощи - сложих и малко гъби и бяхме доволни, но наистина е малко рядко ако се спазват пропорциите , така че разтворих 1-2 с.л брашно с вода и го добавих накрая преди да махна от котлона...така си стана супер...иначе нямаше да има достатъчно сос Wink
Виж целия пост
# 11
Не съм впечатлена. Наистина,както казва нестинарка,не съдържат нищо,което да го няма в шкафа с подправки,така че ги купих по веднъж и повече няма да повторя.
Виж целия пост
# 12
Мъжа откакто опита кюфтетата с малки тайни се побърка! Само това иска да яде. Даже започна сам да ги прави, а той не е от тези дето ги влече готварството. Преди и кайма не ядеше, та може да се каже, че има някаква полза от тях.
Виж целия пост
# 13
Хареса ми винения кебап , но огретена е пълна отврат.
Според мен могат да се използват, когато наистина нямаш време да сготвиш - иначе е излишно да се тъпчеш с тези консерванти
Виж целия пост
# 14
 Аз съм ползвала само тази за кюфтета. Е, не станаха лоши, ама наистина не си струва инвестицията. Всичко, което е вътре си го имам и аз в шкафа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия