Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

моля майките избрали колички mag england за по-вече инфо

  • 6 099
  • 25
здравейте, харесах на снимка mag Куини и моля да споделите впечатленията си относно този модел (а и от марката като цяло). нещата които ме итерсуват:
1. към количките предлагат ли се термо чувалчета и дъждобрани и на какви цени са
2. кошът за новородено може ли да се ползва вместо столче(кошница) за кола
3. положението на гръбчето на кошът за по-голямо дете (>6м) може ли да се регулира (променя), има ли сенник и с колко точков колан е
4. четирите единични гуми завиващи ли са (ако не са това затруднява ли движението т.е. как се взимат завойте)
п.с. предваително искам да благодаря, на тези които ще вземат участие в темата за споделеният от тях опит
Виж целия пост
# 1
За съжаление конкретно за модела Куини не мога да ти отговоря. Ще ти напиша това, което знам от почти една година ползване на Принцес.
Този модел специално беше без кош за новородено, само със зимен и летен вариант на коша. Към зимния вариант имаше термочувалче. Имам изключително добри впечатления от количката. Прекрасна беше! И зимния и летния вариант бяха без никакви забележки. Много удобна, много просторна (понеже дъщеря ми растеше много бързо това беше доста голямо преимущество, защото тя на 3 месеца беше вече 70 см). Имаше няколко позиции на облегалката, въртяща се дръжка, чанта , джоб на сенника и багажник. По отношение на гумите - предните гуми не бяха завиващи, но количката е доста маневрена. Сегашната ми количка има завиваща предна гума, но с нея изобщо не ми е удобно и не я ползвам.
Иначе от обща култура: кошът за новородено може да се ползва като кошница за кола за първите месеци. Не разбрах обаче въпроса за  колана (колко точков е). За кой колан става въпрос?
Виж целия пост
# 2
съвсем пресен коментар на една майка от вчера: Никога повече Маг ингланд. Счупило се нещо по рамката на количката. Купена е от магазин Щъркел. Уж, една година гаранция, дрън-дрън. Кавги, разправии и т.н. Моето мнение по въпроса: Огромни, изглеждат като танкове, изобщо не са маневрени. Майките се набират върху количката, за да завият. Е, това не е за мен, Нямам намерение да правя мускули върху детската количка.
Виж целия пост
# 3
 МАG-много лесно се управлява,бута!
 моят съвет е още в магазина да изпробваш на наколко марки- проиграй возене,завиване,и др.екстри,само така можеш да познаеш вашата количка.Успех!
Виж целия пост
# 4
mag Куини не съм управлявала и не мога да дам мнение, имах Принцес с въртящи се предни колела
Огромни, изглеждат като танкове, изобщо не са маневрени. Майките се набират върху количката, за да завият. Е, това не е за мен, Нямам намерение да правя мускули върху детската количка.
общо взето от опит мога да кажа, че така се чувствах с моята и наистина се "набирах" и потях на завоите.С удоволствие я смених с лятна като му дойде времето.Иначе в магазина я пробвах, разхождах два метра, завих, удобна изглеждаше, обаче после...голяма ми беше и супер тежка ми се струваше, 9кг. е, но явно защото много трудно я управлявах ми се струваше 109.
Виж целия пост
# 5
здравейте, харесах на снимка mag Куини и моля да споделите впечатленията си относно този модел (а и от марката като цяло). нещата които ме итерсуват:
1. към количките предлагат ли се термо чувалчета и дъждобрани и на какви цени са
2. кошът за новородено може ли да се ползва вместо столче(кошница) за кола
3. положението на гръбчето на кошът за по-голямо дете (>6м) може ли да се регулира (променя), има ли сенник и с колко точков колан е
4. четирите единични гуми завиващи ли са (ако не са това затруднява ли движението т.е. как се взимат завойте)
п.с. предваително искам да благодаря, на тези които ще вземат участие в темата за споделеният от тях опит

Моята е Маг Куини.
1. Термочувалче си има за летния и за зимния кош - за всеки отделно.
2. Кошница и порт-бебе да, столче - не.
3. Има 5 позиции на облегалката. Сенник има дълбок, коланът е 3-точков, това е минус.
4. Не завиват гумите, лесно се завива, маневрена е количката, въпрос на навик е, аз със завиващи не се оправям - бяга ми постоянно.
Виж целия пост
# 6
Аз съм висока и може и това да оказва влияние върху завиването, може би ако си по-нисичка, наистина се получава "набиране". Но върви сама, не се БУТА, както буквално се бутат повечето колички. Това зависи от гумите, ако са големи, върви сама. Каквото и да избереш - вземи големи гуми.

Не знам на кой какво му се е счупило, въпрос на експлоатация е, втора година моята няма да ви казвам какво я правя и как я смъквам по стълбите, хеле пък 7 етажа, като няма асансьор - влача я (бебето в мен де) буквално и не е мръднала - желязна е, това поне й признавам, няма СКРЪЦ, няма звук, не е мръднала.
Виж целия пост
# 7
  привет, голям  bouquet и благодарности за бързите ви отговори! 
онзи ден минах през штъркела и хвърлих едно оче. 1stroller изглеждат много здрави и стабилни, да ли са тромави или слабо маневрени в магазина няма как да преценя. още ми е трудно да реша това ли е моята количка, но пък имам и доста време да помисля (терминът ми е в началото на март). това което харесах: големи гумени колела, висока цяла дръжка, желязна конструкция, два отделни коша и цена, която ме устроива. не ми допадна много изработката на зимния кош(нямаше мостра на летния и не можах да го разледам) и по-точно дръжките за пренасяне ми се сториха ненадежни, а плата- груб.
 misty, може ли да ти задам още няколко въпроси? newsm03 МОЛЯ, ТЕ! извини ме ако досаждам, но си мисля, че твоето мнение е по-компетентно от това на продавачите в магазина.
 очаквах кошът да е с тапицерия или дюшече, но не видях такива екстри newsm78 (отделно ли се купуват?). лесна ли е смяната на кошовете? а поддържката им (пране, сушене и т.н.) как е? и пак за превоза в кола- трябват ли допънителни аксесоари за закрепването на коша и какви? гаранция за сигурност от произжодителя има ли? в саита на магазина пише че гумите се помпат, но ма мен ми се стори, че са плътни- какви са твоите и кой вариант смяташ че е по-добър?
Виж целия пост
# 8
Да, твърд е коша, аз имам отдолу изрязан дунапрен, о/о 5 см дебел. Трябва да си подложиш нещо. Кошовете се сменят лесно, аз зимния го ползвах малко, на 40-я ден го сложих в летния. Беше вече топличко (началото на юни), той се роди на 16 април. Не съм го ползвала за порт-бебе, за тази цел, използвах кошчето за кола. Летния е широк, удобен, Крис е на година и половина и още спи в него. Имат гаранция, но не ми се е налагало да я ползвам. Абе не се помпат гумите, какво има да им помпаш, те не спадат. Simple Smile На много колички пише "помпащи се гуми", но реално според мен имат предвид гуми с въздух, в смисъл, че се бута лесно, аз не съм чула някой да си помпа количката. Simple Smile
Ти защо избра Маг Ингланд?
Виж целия пост
# 9
Това е най-смотаната количка за мен (от много близки наблюдения)..
Най-тежката..
Най-грозната..
Най-нефункционалната..

Никога не бих си купила такъв танк  Crazy
Виж целия пост
# 10
защо съм избрала тази марка ли? не знам, хвърляш ме в размисъл  Simple Smile
в началото още преди да почна да проучвам пазара исках от тези колички дето си имат всичко- кош за новородено, кош за 6м+ и кошница за кола. марка фаворит нямах. разгледах няколко онлайн магазини, но не останах доволна- високи за моя джоб цени, повечето модели са с две дръжки (а аз искам цяла), колелета са или три, или са малки и двойни (и изглеждат пластмасови), а кошницата има вероятност (и то голяма)  да ни умалее преди да ни потрябва. реших да разгледам мненията във форума- много информация на едно място и все от хора с опит. започнах от по- стари теми, а в тях само за маг ингланд пише и то предимно хубави неща. заинтригувах се. после попаднах на линк към саита на магазин щъркел и там видях снимка на МОЯТА КОЛИЧКА. бях абсолютно сигурна, че е ТЯ- голяма, масивна, с големи гуми, цяла дръжка, а бе КЛАСИКА. и то само за 297 ! невероятно! и не е китайска! с 1 година гаранция! какво друго ми трябва?! нищо! КУИНИ си има всичко! едва дочаках да се приберат от работа останалите. похвалих се на всички (7 човека сме), показах им снимката и те (до един) я харесаха. може би ако бях по- напреднала бременност нямаше въобще да се замислям (и нямаше да тормозя всички около мен и вас в нета) ... но имам ужасно много време и те съмненията нахлуват, а нямам право на грешка. нямам финансовата възможност да сменям количка след количка докато уцеля подходящата. трябва ми една- здрава, удобна, функционална (ако може и второ дете да отгледа най- добре)
Виж целия пост
# 11
grubby, аз съм фен и на Cangaroo Cruiser. На куини модела невъртящите се колела и НАЙ–ВЕЧЕ триточковият колан са минус. Когато аз избирах, мислех, че триколките са нестабилни. Но се оказа, че не е така. По-добре си вземи Кенгуру Круйзер, цената мисля е подобна. Предното колело е много маневрено и коланът е 5-точков. Ако детето е по-палаво, като моето, ще се изсипва в движение. Крис замалко да падне на една пешеходна пътека - изправи се в количката.
Виж целия пост
# 12
Това е най-смотаната количка за мен (от много близки наблюдения)..
Най-тежката..
Най-грозната..
Най-нефункционалната..

Никога не бих си купила такъв танк  Crazy

Би трябвало да си рабрала, че темата не е за теб.
Виж целия пост
# 13
То е ясно, че не съм я избрала таз количка.. Ама защо вие като сте се набутали, трябва и на други да им е гадно  Mr. Green
Просто изказах мнение от много близки наблюдения..
Виж целия пост
# 14
           благодаря ти за съветите и за вниманието, MISTY.
 към количките с три колела, както и към тези с малки двойни съм предубедена (мъжа ми също. дори и аз да размисля той е категоричен: триколка вкъщи НЕ!).
 ориентирала съм се към: четири(шест- предни двойни) максимално големи гумени колела, висока цяла дръжка, пет точков колан (виждала съм дете как се измъква от такъв дето е само през кръста и се вози право. голям страх), да става за новородено и за по- голямо дете (докато ни е нужно возене), и да събра повечко багаж. добре е към количката  да има покривало за крачетата и дъждобран.
 количките на кангару са доста популярни в надежда. често се заглеждам по един модел, мисля че ми допада. доколкото разбрах имат фирмен магазин в илиянци и някой ден (като има кой да ми прави компания) ще се разходя да видя какво предлагат. може и тези на чиполино да разгледам- хората които познавам и са ползвали марката казват или че са доволни, или че нямат забележки.
 ... и все пак (дори да избера нещо друго) МАГ КУИНИ е класика...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия