Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

МОЯТА МЕЧТА и моето обещание, докоснато от вълшебството на Коледната нощ

  • 358 945
  • 2 411
# 2 400
След шест години ходене по мъките, и нашето коледно чудо дойде в двоен пакет Simple Smile Имаме си вече две прекрасни момиченца на един месец.Моля да ме отбележите.
Виж целия пост
# 2 401
Моля и аз да бъда добавена във вълшебния списък предстои ми трети трансфер и се надявам по Коледа да стане и нашето дълго чакано чудо   Revolving Hearts .Дано се сбъднат мечтите на всички ни:praying_hands:
Виж целия пост
# 2 402
АнелияИванова10000, мила моя, съжалявам за трудностите, през които минаваш. Възхищавам се на силата ти и разбирам, че се чувстваш неразбрана от партнутьора си, което по никакъв начин не улеснява ситуацията. Аз имам същия проблем с моя приятел- мисли, че преувеличавам и че съм прекалено вглъбена. За пореден път се убеждавам, че мъжете няма как да ни разберат, ние сме силно емоционални, премисляме всичко по 7484949 пъти, анализираме, виним се, и какво ли още не. Те, за разлика от нас, са по-спокойни, уравновесени, рационални, търпеливи... Затова е хубаво да намериш други жени, които минават през същия процес и да споделиш с тях. Никой друг не би те разбрал така, както аз или други момичета в нашето положение. Аз знам, че ти ще продължиш да опитваш, въпреки стреса и несполуките. Знам го, защото аз съм същата, и бих направила всичко, за да получа този подарък от Бога. Пиши тук, когато имаш нужда от душевна подкрепа. Няма да ти давам съвети, или да те успокоявам, че ще се случи, когато най-малко очакваш, защото няма как да знам каква е съдбата ти. Но ще се опитам да избърша сълзите ти, така както бърша своите, и ще ти дам кураж да продължиш напред и ще ти нампомням, че не трябва да спираш да вярваш и че си силна. Аз често губя вярата си и изпадам в депресии, размисли и обвинявам себе си и всички около мен, но тогава си припомням всички онези ситуации, в които невъзможното се е случвало и знам, че някъде там, Господ гледа, слуша и помага. Винаги е бил с мен и винаги ще бъде. Не знам кога ще бъдем майки, но знам, че го заслужаваме не по-малко от всички други жени на този свят, които вече са изпитали това небесно щастие.
Моля се, на следващата Коледа, и аз да прегръщам моето сърчице, моля се  за спокойствие и здраве, за да успея да зачена, да го износя и да бъда част от хепи енда, който много от момичетата в темата са изпитали.
Виж целия пост
# 2 403
Здравейте, момичета! В навечерието на Коледа, записвам тайно моята сестричка! Вярвам, че ще случи както при мен. Темата ми донесе късмет и 3 месеца, след като се записах забременях. Имам прекрасна дъщеря Дария, вече на 1 година. Здраве и късмет на всички. Щастливи празници!
Виж целия пост
# 2 404
Привет! Много искам да се запиша и аз тук! Дано скоро молитвите на всички ни да бъдат чути!
Искам да ви споделя - преди няколко дни, една вечер както се прибирах към вкъщи, си намерих една биберона (синя Wink ). Беше тъмно, но я видях как ми се появи пред краката...Не знам защо я взех. И преди съм намирала, но ги подминавах. Сложих я в едно чорапче на елхата. Вярата е това, което ми дава сили да продължавам да се боря!
Виж целия пост
# 2 405
Преди година писах тук с надежда, с мечти и копнежи! Имахме замразени ембриончета и се молех някоя от тези снежинки да е под елхата ни тази Коледа. И мечтата ми се сбъдна! От днес сме у дома и никога не сме били по-щастливи! Имаме си снежна принцеса!
Виж целия пост
# 2 406
Честито, ^SunLight^! Не е успял само този, който се е отказал!
Виж целия пост
# 2 407
Здравейте! Виждам ,че момичето,което е създало тази тема е деактивирало профила си и за това се чудех дали някоя от вас не може да създаде нова тема или по някакъв начин да копира имената от първото съобщение и да допълни списъка.Аз бих се опитала,но съм нова във форума и не съм сигурна дали ще се справя.А темата е толкова хубава и носи надежда на толкова много от нас....Какво мислите?
Виж целия пост
# 2 408
Че темата съществува в този си вид от години. Пиши на модератор да те добави
Виж целия пост
# 2 409
Здравейте и тази година, мили бъдещи мамчета. В навечерието на тази свята нощ отново пиша в темата, от която съм част последните 10 г. Слава на Бога, в списъка на успелите съм, но помня как се чувствах и какво преживявах, когато това не беше така.... И всяка година в тази свята вечер, се сещам за вас, които ми оказахте толкова голяма подкрепа, подкрепата, от която имах нужда тогава. Сега, моето Коледно чудо е на 10 г и всеки ден благодаря на Господ,че му молитвите ми. Не спирайте да вярвате, момичета, чудесата се случват, мечтите се сбъдват, на Коледа небето поглъща молитвите ни! Бъдете благословени и на всяка една от вас желая да прегърне своето Коледно Вълшебство!
Виж целия пост
# 2 410
Весела Коледа, мили момичета! Благодаря на всички съфорумки, които са успели и се връщат, за да ни напомнят, че надежда има винаги, и че рано или късно, нещата се случват.
galisis, искрено се надявам, че Бог и вселената ни чуват, и ще ни дарят с най-прекрасните същества, за които мечтаем толкова силно. Бъди здрава- ти и семейството ти Simple Smile
Виж целия пост
# 2 411
Моля да добавите и мен. Преди 4 години се роди нашето малко чудо, искрено измолено от Богородица. Всяка вечер по време на процедурата и след нея се молех на Богородичка и тя се смили над нас. Четири години не можех да забременея. Тази година изгубих второто си бебе в началото на бременността- мисед. И сега имам нужда от чудо!
Успех на всички. Всеки заслужава да бъде родител.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия