Бисквитена торта??

  • 15 309
  • 38
Здравейте,наканих се да правя тортата по тази рецепта на MALVINA:
Аз я правя по следния начин и е много вкусна:)
2 пакета бисквити "Закуска"/аз вземам един с какао и един обикновенни/
2 пакетчета пудинг на д-р Откер/1 какао+1 ванилия/
1 л прясно мляко
Редиш един ред бисквити ,ред крем.За по красиво правя ред бели бисквити,ред каков крем,после какови бисквити и ванилов крем и т.н.Отгоре може да украсиш с смлени ядки или някакви стърготини ,шоколад.

ИСкам да попитам дали за бисквитените торти има също разни глазури и покрития?Ако знаете дайте идеи.Благодаря предварително
Виж целия пост
# 1
Аз правя бисквитената торта с домашен крем-яйчен.Така ми става по-вкусна,отколкото с купените кремове.Поне за нас си е по-вкусна.А между редовете слагам шоколадови пръчици или смлени орехови ядки,както и най-отгоре така завършвам.Слагала съм и нарязани на кръгчета банани.Също става много вкусно.Въпрос на избор и вкус.
Виж целия пост
# 2
Аз правя бисквитената торта с домашен крем-яйчен.Така ми става по-вкусна,отколкото с купените кремове.Поне за нас си е по-вкусна.А между редовете слагам шоколадови пръчици или смлени орехови ядки,както и най-отгоре така завършвам.Слагала съм и нарязани на кръгчета банани.Също става много вкусно.Въпрос на избор и вкус.
Peace  Peace  Peace
Виж целия пост
# 3
Не стана нищо както винаги и двата крема ми станаха на бучки,омръзна ми да се мъча да готвя,никога нищо не става....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Виж целия пост
# 4
Ама чакай.... Heart Eyes Какво се случи ,та да не стане? Не се ядосвай,ще стане като пробваш пак.Казвай и да го решим тоя проблем   bouquet
Виж целия пост
# 5
Кои два крема ти станаха на бучки?Сподели,за да ти помогним.И ние сме имали провали в кухнята,не си само ти.
Виж целия пост
# 6
Не стана нищо както винаги и двата крема ми станаха на бучки

Ванчето-, като станат на бучки ги минаваш с пасатора и се оправят.
нЕма да се пУашиш  Wink
Виж целия пост
# 7
Не стана нищо както винаги и двата крема ми станаха на бучки

Ванчето-, като станат на бучки ги минаваш с пасатора и се оправят.
нЕма да се пУашиш  Wink
Браво Есме...супер си !   bouquet
Виж целия пост
# 8
Едно много просто правило от мен при правенетео на крем с нишесте - разтваряй нишестето в 1/3 от написаното количество мляко - това означава, ако имаш нишесте за 1л. мляко, смело отдели към 300 мл в които разтваряш нишестето, а другото мляко загряваш. Сипвай по малко в горещото, но не врящо мляко  и бъркай интензивно с тел - никога няма да има бучки! Peace
Виж целия пост
# 9
Купи си от "Всичко за 1 лв."  телена бъркалка - няма да имаш никога бучки и за застройки ще си я ползваш - много удобно нещо е !
Виж целия пост
# 10
А пък аз винаги увеличавам млякото с поне 100 мл(от указаните в рецептата на опаковката),иначе много гъст крем ми се получава.Напоследък за бисквитена торта ползвам нишестета "Прима"-ванилия,малина,шоколад.Страхотни са и мисля,че повече ми харесват от пудингите на доктора.И пак увеличавам количеството мляко.
Забравих да напиша,като заври млякото,сипвам наведнъж разбитото с мляко или вода нишесте,като бъркам енергично.Никога не са ми ставали на бучки.
Виж целия пост
# 11
Не стана нищо както винаги и двата крема ми станаха на бучки

Ванчето-, като станат на бучки ги минаваш с пасатора и се оправят.
нЕма да се пУашиш  Wink

И аз така си решавам проблема  Flutter
Виж целия пост
# 12
Много харесвам пудингите и крем "Оле" на доктор Йоткер. Разкошни са за бисквитена торта Heart Eyes
Виж целия пост
# 13
Не стана нищо както винаги и двата крема ми станаха на бучки,омръзна ми да се мъча да готвя,никога нищо не става....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

разбий  с пасатора
Виж целия пост
# 14
Не стана нищо както винаги и двата крема ми станаха на бучки,омръзна ми да се мъча да готвя,никога нищо не става....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

разбий  с пасатора
ха изпреварили ме със съвета
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия