Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

дядо коледа, искам летяща чиния с дистанционно

  • 2 111
  • 24
# 15
Ако може да ми кажете цената на летящата чиния в Метро или Марсел и става ли за десетгодишно дете или е твърде детска играчка? Това е една от коледните поръчки.
Виж целия пост
# 16
Госпожите в детската градина на децата ми редактират всяко желание - обсъждат с тях варианти, обясняват благо,че Дядо Коледа живи животни и електроника не произвежда, насочват интересите им. Моят син, вследствие на такава мозъчна промивка, си поръча енциклопедия за динозаври. То ми е на мама умно и учено!
Виж целия пост
# 17
м, даа... ето какво забравих днес...
Виж целия пост
# 18
Да, такава чиния има, струва 20 лв - 30 лв
Да, такива въжета на Спайдърмен има - струват 30 лв

На мен ми прави впечатление, че каквото едното каже в градината и още двайсет папагалчета го повтарят същото.
После понеже и аз пиша разни писъмца с децата, понякога ми става жал за родителите, две прекрасни братчета си поръчаха едното лодка с дистанционно, другото джип с дистанционно, като ми упоменаха и размерите, всеки подарък възлизаше на 200 лв. А децата са златни и послушни, една ли съзнават цената на нещата. Дадох с голямо съжаление писмото на майката.
Виж целия пост
# 19
Ако може да ми кажете цената на летящата чиния в Метро или Марсел и става ли за десетгодишно дете или е твърде детска играчка? Това е една от коледните поръчки.
В Метро 27 лв
Виж целия пост
# 20
Хм, такива писма защо се пишат в градината?
Не следва ли да са едни такива лични, само през родителска редакция минали  Flutter
Споко за кашкавала, (макар че се хилих като зелка и на него, и на кофата за боклук).
Миналата година искаше бонбони "Желирани мечета", по-миналата аз лично се бях зарекла, че ще й купя кошче, защото проявяваше най-жив интерес.
Виж целия пост
# 21
  Момчил си поръча шкафче с дистанционно, дистанционното не само да отваря вратата на шкафчето, но и да го кара да се движи напред назад, но пък няма претенции как да изглежда самото то. Днес пак водихме преговори и аргумента му беше "Ми какво да направя, като нищо друго не желая, това е единствено ми желание", на път съм да му кажа от къде идват подаръците  Mr. Green
  Димана е скромна, самолет с дистанционно, но не истински, а играчка (което означава, че допуска варианта, че може да я разберем погрешно и да вземем да и подарим истински).
 
Виж целия пост
# 22
Руми да идем да ги купуваме заедно? Самолетите де Simple Smile Дияна обаче има претенции и за въртолет. Тати щял да си играе с въртолетчето, ние пък със самолетчето Simple Smile
Виж целия пост
# 23
П.П. Препоръчвам серията "Спайдърмен" (http://www.megabloks.com/). Ние имаме и какво ли не от "Карибски пирати" и вече повече от година всичко е здраво, а доста игра пада с тези неща.  Peace

Къде ги продават?
Виж целия пост
# 24

Дъщеря ми,която е на 4 иска кофа за боклук Grinning,на въпроса: за какво и е,обясни-Ми, да си хвърлям боклуците.
Та в списъка в градината пише"Ивет-кофа за боклук"
Не мога да спра да се смея hahaha
Толкова е логично Laughing,да си хвърля боклуците...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия