Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как се пазите от забременяване? Хапчета?

  • 4 122
  • 67
Имам две деца. Малкото е вече на годинка. Не планирам повече бременности и искам сигурен начин за предпазване. Дайте съвет.
Виж целия пост
# 1
Най-сигурния-противозачатъчни.Аз специално ги мразя,че не бива да забравяш.Освен това се напълнява малко или много и каквито и да са. Пробвала съм поне5-6 вида. И гърдите ми са адски напрегнати по цял месец. Та сега не пия. То и няма нужда, понеже искаме второ вече.
Виж целия пост
# 2
Пия хапчета повече от две години и съм страшно доволна!Никакви странични ефекти, никакво напълняване, окосмяване или напрежение в гърдите. Като че ли не пия нищо. Спокойствието което ми донесаха е невероятно! Единственото неприятно нещо е, че не трябва да се пропуска прием. Но това си има решение - аз съм си настроила телефона да звъни в определения час. Или пък се регистрираш и ти изпращат смс всеки ден.
Виж целия пост
# 3
Презервативи.
Виж целия пост
# 4
Консултирай се с гинеколога си. Двамата ще изберете най-подходящия за теб метод за предпазване от бременност.
Виж целия пост
# 5

 Peace
На нищо друго нямам вяра.
Виж целия пост
# 6
Не ми харесват хапчетата, имам чувството, че растат косми по лицето от тях, и понякога причиняват гъбички.
Виж целия пост
# 7
Вече няколко години взимам хапчета - Logest. До сега страничен ефект не съм забелязала освен, че гърдите ми пораснаха, но на всеки хапчетата му влияят различно.
Виж целия пост
# 8
Хапчета  Peace

Пия ги от година и половина и досега не съм забелязала старнични ефекти.
Виж целия пост
# 9
и аз Laughing
Виж целия пост
# 10
Хапчета. Пия ги от доста време и съм много доволна. Само първите 1-2 месеца имах някакви странични ефекти - подуване на гърдите, гадене и т.н. След това вече явно тялото ми свикна с тях и сега нямам проблеми. Не съм напълняла, нямам косми по лицето или по други части на тялото повече отколкото преди това. ( Това с напълняването и окосмяването беше преди години, когато хапчетата бяха съвсем други - много по-силно дозирани).
А иначе  това да не ги забравяш е наистина неприятно, но постепенно се свиква и с него. Дори към някои хапчета продават специални устройства, които се настройват да звънят в определен час.
Виж целия пост
# 11
Хапчета. Пия Ясмин откакто Калоян навърши 3 месеца. И преди да забременея също пиех. Никакви странични ефекти. Много съм доволна.
Виж целия пост
# 12
Аз не се пазя.  Mr. GreenНо преди години карах с презервативи.
Виж целия пост
# 13
Не ми харесват хапчетата, имам чувството, че растат косми по лицето от тях, и понякога причиняват гъбички.

Аз от Цилест качих над 20 кг. за 7 месеца и накрая за разкош кръвоизлив по никое време ...

... освен, че гърдите ми пораснаха, но на всеки хапчетата му влияят различно.

Кажи на производителя да включи в рекламата  Joy
Виж целия пост
# 14
Аз пиех хапчета, но невролози ме предупредиха, че са ужасно вредни в дългосрочен план и да ги спра. Иначе аз се чувствах много добре... Сега мъжа ми ме пази.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия