съхранение на девисил

  • 4 513
  • 4
Как да съхраня девисил(или дивисил незная как е правилно),да го нарежа и бум във фризера или трябва да го суша?
Магданоза си го съхранявам във фризера ,но девисил за пръв път и се чудя ....?
Виж целия пост
# 1
Миеш, за да е мокър. режеш. Слагаш в кутия и замразяваш.
Когато е мокър се замразява хубаво и образува хубави кристалчета и не се слепва.

Така правя с копър и магданоз
Виж целия пост
# 2
Изсушаваш много добре на вестници слагаш внимателно в торба наелонова от тези шумящите за покупки и вързваш леко така че да влиза вътре въздух.По тази система от свекърва ми имам девисил от преди 3 години който не е мръднал успех
Виж целия пост
# 3
По-добре го замразявай, както пише mamica. Когато е сух много голяма част от аромата му отива на кино.
Виж целия пост
# 4
Замръзявала съм подправки и по двата начина -сухи или мокри,но определено намирам,че като се изсушат .добре от в
одата е много по-добре.
Иначе девисилът е много ароматен и изсушен и се съхранява много дълго време.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия