Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Смесено хранене и режим??

  • 1 628
  • 8
Мили майчета, имам нужда от съвет Shocked
Моето момченце е на 15 дена и вече успя да се отбие. Аз имам достатъчно кърма за да изцеждам на хранене по около 60 мл и останалите около 40мл забърквам от Фризолак. Но не ми е ясно при такова смесено хранене какъв график да направя-при поискване (човека си спи доста спокойно и ми се струва сит Confused ) или на 3 часа.
Благодаря предварително на всички
Виж целия пост
# 1
Извинете, това съм аз, но забравих да се регистрирам Sunglasses
Виж целия пост
# 2
Как точно успя да се отбие? Искаш ли да кърмиш или предпочиташ ад.млеката?

Дай повече инфо.

Иначе колко спи? Поспива ли си до третия час?
Виж целия пост
# 3
Прочети статията за Предрасъдъците в темата " Библиотека ".
Виж целия пост
# 4
Ами отби се в Майчин дом защото раждах със секцио понеже имам тесен таз и седалищно придлежение. И ме задържаха малко повече в реанимация. Три дни след операцията ми го дадоха, дотогава хранено с биберон с огромна дупка Sad  Но проблема беше в това, че дори когато в началото успявах да го сложа на гърда и той сучеше около 20 мин след това пак са го дохранвали "за да не ревял до следващото хранене" както ми казаха в последствие акушерките. И в момента въобще не иска да захване и да суче. Постоянно опитвам и досега. Минимум по 30 мин се мъчим преди хранене и съм опитвала какви ли не методи-хранене с лъжичка, пропускане на хранене за да се настърви, и дори силиконовото зърно не иска....
Виж целия пост
# 5
Опита ли да го храниш на сън или когато е сънен - преди лягане, когато се унася и когато се размърда преди да се събуди?

Защо не се пробваш да го храниш през час. В смисъл - даваш гърдата, той суче малко, като пусне сменяш памперса, дигаш да се уригне, успокояваш, ако плаче и даваш пак гърдата. Или може да даваш другата гърда веднага. При мене имаше ефект. Боби и сега неможе да изчака да тръгне второто мляко. Малко се изцеди преди да го сложиш на гърдата, колкото да тръгне кърмата веднага като засуче.

Ако се сетя още нещо пак ще пиша.
Виж целия пост
# 6
Пробва ли да му смениш позата. Моя като се глезоти и трябва да се надвеся над него, а той да лежи по гръб отдолу. Тогава хваща гърдата като голяма бутилка и суче много добре. Да му се чудиш как не се задавя?
Виж целия пост
# 7
Много ти благодария за съветите Simple Smile  Ще пробвам и пак ще пиша Grinning
Виж целия пост
# 8
Ще чакам добри новини.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия