Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

д-р Ковачев гр.Варна и инсе?

  • 13 158
  • 54
Здравейте на всички.Моля Ви от сърце ако някой е правил опити или има наблюдения за професионалист за д-р Ковачев от Варна в връзка с инсеминация да пише.?Благодаря Ви предварително.
Виж целия пост
# 1
Мира,
инсеминация ли ви предстои?
Правихте ли:
- цветна снимка или хидротубация за проходимост на тръбите
- спермограма

Попита ли за метода на обработка на спермата?
Не съм го чувала този лекар, но аз и нямам наблюдение над лекарите във Варна. Трябва да знаеш, че инсеминацията с необработен материал крие много рискове за теб! Информирай се подробно, преди да предприемеш каквото и да било! Успех! Peace
Виж целия пост
# 2
Д-р Ковачев  е сина на покойната Д-р Чернева.Работи в екип с Д-р Александров.Успех Мира!
Виж целия пост
# 3
Кадърен е доктора, не се притеснявай. Малко е по-некомуникативен, но си разбира от работата и май само той се навива да прави инсета в АГ.
Моето беше при него - за съжаление несполучливо, но при мен пролемът е свързан с щитовидната жлеза.
Виж целия пост
# 4
Кадърен е доктора, не се притеснявай. Малко е по-некомуникативен, но си разбира от работата и май само той се навива да прави инсета в АГ.
Моето беше при него - за съжаление несполучливо, но при мен пролемът е свързан с щитовидната жлеза.
Здравей.Благодаря ти за отговора.Моля те напиши ми по подробно за твоето инсе при д-р Ковачев?Съжалявам че не се е получило.Аз имам един неуспешен опит Икси при покойната Чернева.Сега поради финансови причини реших да пробвам инсе-доктора се съгласи но......мен ме притеснява това че никъде нищо не прочетох за него от момичетата като негови пациентки.Затова те моля да ми напишеш нещо по подробно за неговото отношение към тази процедура.Също така искам да те питам трансфера кой ти го прави ?Май много объркано стана но вярвам че ще успееш да ме разбереш.Благодаря ти още веднъж.
Виж целия пост
# 5
д-р Ковачев прави инсеминациите, защото останалите доктори считат процедурата, за най-малко надеждна /или доста евтина в сравнение с инвитрото - знам ли/.
Аз отидох при него и го помолих за инсе, той каза добре правим най-много три опита и приключваме, защото повече от тази бройка не било коректно спряма пациента. Води ми докторът много съвество стимулацията с клостил и меногон, вика ме на контролните прегледи, както си му е редът /много е добър на ехографа/. Преди това ми поиска документ доказващ проходимост на тръбите, спермограма и хормони - бях правила всичко това предварително и той ми ги призна. Харе са ми, че не си налага решенията, а обяснява надалго и нашироко все едно си на лекция н Университет.
Самата процедура /трансфера/ я извърши д-р Александров, защото Коваче отсъстваше от града, на което разбира се не се възпротивих, в предвид, че Александров е един от най-добрите специалисти. Не усетих никаква болка инеприятно чувство. По време на манипулацията бяха д-р Чернева, Анито и Александров. ПРитесни ме само това, че след инсето нямах контролен ехограх, зада се види да ли са се пукнали фоликулите, но ...това си е. Ако можеш уговори се с него за ехография след процедурата.
Според мен още не саписали за него защото отскоро работи активно в отделението. Той за сега е моят лекар и съм решила, че каквото ще правя ще го правя с него и Александорв като подкрепление.
Пожелавам ти успех!
Виж целия пост
# 6
Хей,момичета,и аз съм при Ковачев в петък,само че за цветна снимка.
Не бях чувала нищо за него,но вие ме обнадеждихте Hug
А някоя от вас дали е правила ЦС при него newsm78Защото не ми даде нищо обезболително да пия преди това.
И направо се чудя newsm78
Виж целия пост
# 7
моля ви дайте някакви координати на Ковачев или се качваш на 7 етаж и чакаш изобщо ставали с часове
Виж целия пост
# 8
056/613795
0898461288
0885865518
www.kovachev-ag.hit.bg
Виж целия пост
# 9
благодаря ти мони
Виж целия пост
# 10
И аз вече два пъти ходих на фоликулометрия при д-р Ковачев за инсеминация.Също съм доволна,макар и да имам кратък контакт с него като лекар.В петък също съм на преглед.След това ще видим кой ще прави самата инсеминация,но предполагам че ще е той.Притеснявам се,дано да мине всичко добре.
Виж целия пост
# 11
Мацки,на мен д-р Ковачев ми прави стимулацията за ин-витрото и трябва да ви кажа ,че съм много доволна.Отначало се съмнявах,защото и аз не бях чувала за него ,но е много свестен доктор и добре си гледа работата.Наистина много добре обяснява,добре проследява как върви стимулацията.Пункцията пак той ми я прави ,че после дойде да види как съм в стаята,в която полежах.Готин доктор е.Колкото до цветната снимка пак той ми я прави и аз бях без обезболяващо,но определено я прави много внимателно,така че няма страшно.
Виж целия пост
# 12
Момичета определено и аз съм много доволна и благодарна на този екип.Вчера ми беше трансфера и ако не стане пак ще се върна там.А колкото се отнася до пациенти или клиенти има доста.Всяка сутрин чакалнята е пълна.
Виж целия пост
# 13
Здравейте на всички...Много ви моля да ми обясните какво е това <инсе> С какво точно е сварзано,и за какво точно става вапрос...Много ви БЛАГОДАРЯ...
Виж целия пост
# 14
Много ви моля да ми обясните какво е това <инсе>

Инсе, означава инсеминация. С помоща на катетар се вкарва обработена сперма в матката на жената, в периода на овулация, като преди това са направени необходимите изследвания.
Има много информация за инсеминацията и тук във форума и във интернет. Потърси.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия