Въпрос за палачинките

  • 665
  • 4
Обикновено ги правя в тефлон и не залепват.Но напоследък се разколебах за тефлона след като прочетох че е доста вреден.Не съм кой знае каква готвачка и съм пробвала в обикновен тиган.Резултатът е:вадя палачинката на парчета. newsm45 Да уточня че тиганъте Солинген-не би трябвало да залепват.Как да ги направя?Синът ми много ги обича а и всички ние покрай него.
Виж целия пост
# 1
преди всяка палачинка капваш 1ч.л. олио, да се нагорещи и тогава течността за палачинката..известно време не пипаш, докато се изпече и тя сама започва да се отделя..

че какво му е гадното на тефлона, те на всяко нещо вече - канцерогенно било..ама тя лисицата - кисело било гроздето..
Виж целия пост
# 2
Аз слагам една препълнена лъжица маргарин (разтапям го на микровълновата) в палачинковата смес и после - палачинката в тигана без мазнина newsm64
Виж целия пост
# 3
слагаш малко олио и масло разтопено в самото тесто и не пипаш палапинката докато си промени цвета
Виж целия пост
# 4
Доколкото знам, според последните изследвания тефлонът не е опасен. Само трябва да е здрав и да не се нагрява прекалено на празен тиган.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия