Не смогвам да готвя всеки ден за малката, с алергия е, капризна на храна, на кърма сме още и не става да й давам тва дето ядеме ние...
Реших да готвя и да сипвам в бурканчета с винт и да консервирам. След това обръщам в тиганче с вряща вода на котлона, колкото да покрие хубаво капачката, да излезе въздуха( по съвет на съседка) Но имам няколко питанки и се надявам да помогнете
Как и колко може да се съхранява такава манджа? Ако има картофи, нали уж си губят ценитте съставки...
Не съм замразявала готова манджа, струва ми се,че после ще е булмач....
Сега съм сложила 2 бурканчета във хладилника - 10 дни май стоят, ама се притеснявам, стават ли за нея за ядене, не стават ли.
Така че, мами, практикуващи консервиране и замразяване на сготвени яденета споделете опита си.