Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Препоръчайте детски велосипед...

  • 222 734
  • 1 274
# 1 260
Аааа, алуминиева 16-ка, запазена и купена за над 350 лева няма как да я дам за 50 лв. По-добре да я подаря на дете в нужда.
И аз им отговорих по абсолютно същия начин Wink
Виж целия пост
# 1 261
А на каква възраст на децата им е възможно да започнат да ползват скорости? Понеже загледах Драг 20 инча, за догодина, със 6 скорости. И понеже виждам, че колело без скорости може да се кара в някоя градинка да се правят кръгчета, за истинско каране не става. Просто баирите са невъзможна мъка. Та на 6 години дали би могло детето? Може би да се намести на някаква средна скорост и да си кара на нея, все пак да е по- лесно, но да не сменя в движение.
Моят син на 5(не е висок за възраста си) кара 20" със скорости от месец, преди това караше 16. Научи се да сменя 7 скорости без проблем почти веднага, в движение. Знае коя скорост кога да използва и му дойде интуитивно. Така че мисля, че вашият син би се справил със скорости без проблем още тази година Simple Smile
Но искам да спомена колко са важни каската и протекторите, спасяват го вече няколко пъти от наранявания.
Виж целия пост
# 1 262
Благодаря! Моето е дъщеря. Тази година ще си кара 16-ката, но може би ще се възползваме от намаленията в края на сезона, за да купим.
Виж целия пост
# 1 263
Дъщеря ми е 128 см висока и миналта седмица се научи да кара без помощни колела и е в тотален възторг. Обаче колелото й е малко - не съм сигурна или е 12, или е 14 цола. Взех да чета и гледам, че за нейния ръст дават 24 цола. Обаче се чудя дали изобщо ще успее да го подкара, като скача от толкова малко колело на толкова голямо.

Дъщеря ми се научи да кара без помощни на 5г на колело 12 цола. Не помня височината и, но тя си е височка. На 6,5г и купихме 24 цола. Била е висока около 135см, 30кг. Сега е на 10г, 150см и определено е за 26 цола, но ще почака за догодина.
Виж целия пост
# 1 264
Препоръчайте ми някакъв магазин задетски велосипеди в София, където на място да разгледаме моделите, и евентуално да се консултираме със служител. Някъде където има повечко избор, а служителите не са прекалено нахални.


Виж целия пост
# 1 265
Maxbike на Т.Каблешков- Ман.ливади.
Виж целия пост
# 1 266
Благодаря, ще го посетим
Виж целия пост
# 1 267
Кои велосипеди 16 " са най- леки? Колко килограма са долу-горе?
Виж целия пост
# 1 268
Синът ми до миналия месец караше Пуки 16 Цола алуминиево. Не знам колко килограма е точно, но след един инцидент се наложи да го нося на ръка около половин час. Нямах никакви затруднения, а не съм спортен тип.

От 2-3 седмици детето е с Драг, пак алуминиево, 24 Цола. За размерите си също смятам, че е доста леко - спокойно го качвам и смъквам по стълбите.
Виж целия пост
# 1 269
Nedinka,  на каква възраст в детето/ ръст/кг?
Аз също обмислям покупка на ново колело. Може ли и линк към колелото?
Виж целия пост
# 1 270
Nedinka,  на каква възраст в детето/ ръст/кг?
Аз също обмислям покупка на ново колело. Може ли и линк към колелото?

Синът ми онзи ден навърши седем години, висок е 130 сантиметра и 27 килограма.

Колелото купихме в края на август от магазина на Драг на Княз Борис в София. Нещо не мога да намеря картинка на точно този модел. Моделът е С1 и е оранжево/огнено червено, алуминиево, с дискови спирачки, скоростите се сменят с палци.

От магазина ме посъветваха да взема 24 цола, а не 20 цола, въпреки че според мерките е на границата. В началото имах известни съмнения, но детето веднага го подкара и се прибра у дома на колело.
Виж целия пост
# 1 271
A, няма смисъл от 20-ца, сега ми се виждат много малки. И ние минахме от 16 на 24, моят син също е 130 см, айде зимата, когато купихме колелото да е бил 126-127. Свикна много бързо с размера и тежестта, неговото е Спринт.
Виж целия пост
# 1 272
Ето това ни е колелото. Отзад се вижда старото Пуки.

Виж целия пост
# 1 273
Честито да му е!
Виж целия пост
# 1 274

Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия