Праскови

  • 10 698
  • 57
# 45
Pep4о е "стара кулинарна кримка", изхранила двама доволни тинейджъри и един добре похапаващ си съпруг. Никога не се опитва да преоткрива топлата вода и рецептите и са наистина перфектни. Доста кулинарни сайтоеа крадат и публикуват нейни работи, така че мнението и и кулинарното и творчество трябва да се уважава, особено от начинаещи кулинари.
Да съм казала точно обратното. Не че я познавам, но и не съм я обидила с нещо. Изказах си мнението просто.
Виж целия пост
# 46
Pep4о е "стара кулинарна кримка", изхранила двама доволни тинейджъри и един добре похапаващ си съпруг. Никога не се опитва да преоткрива топлата вода и рецептите и са наистина перфектни. Доста кулинарни сайтоеа крадат и публикуват нейни работи, така че мнението и и кулинарното и творчество трябва да се уважава, особено от начинаещи кулинари.
   Досега съм пробвала само кифличките и, и се изядоха за отрицателно време, така че напълно ти вярвам.  Peace  Mr. Green Сега отивам да почвам и прасковките, че от няколко дни я гледам тая тема и прегъщам слюнки.  Crazy Ще ви пусна после снимки !  Flutter
Виж целия пост
# 47
Pep4о е "стара кулинарна кримка", изхранила двама доволни тинейджъри и един добре похапаващ си съпруг. Никога не се опитва да преоткрива топлата вода и рецептите и са наистина перфектни. Доста кулинарни сайтоеа крадат и публикуват нейни работи, така че мнението и и кулинарното и творчество трябва да се уважава, особено от начинаещи кулинари.

 Подкрепям с две ръце това мнение!Винаги е мила и отзивчива, не отказва помощ и съвет!

 Наистина рецептите са й вкусни и апетитни.

 И най-важното:подредени по леснодостъпен и разбираем вид.

 И още по-важното:не за всяка супа, салатка, или каквато и да е рецепта пуска отделна тема тук CloseЗнам, че за последното Пеп-4о ще ме разбера, но целта ми е и някои други да разберат подтекста.
Виж целия пост
# 48
И още по-важното:не за всяка супа, салатка, или каквато и да е рецепта пуска отделна тема тук [/size].
Биляна подтекста ти го разбраха всички- не само пеп-чо. Виж ако не ти харесват рецептите и темите, които пускам просто недей да ги четеш и да пишеш в тях. Защо търсиш само да се дразниш- в това ли се състои живота за теб. Ако пусках всяка своя втора изпитана рецепта, досега само мой рецепти щяха да се четат из форума. Целта ми не е това- разбери. Пускам рецепти, които са ми харесали на мен и на семейството ми, а това, че на теб не са ти харесали е друг въпрос. Нямам кулинарният опит на много жени от този подфорум, но се старая колкото мога. Едва ли някое момиче на мойте години би се затворило в кухнята да готви разни гозби и т.н. или да чете готварски форуми. Приятелките ми и едно яйце не могат да опържат...това ми харесва- това правя. Не мисли, че с постинга си ще ме накараш да спра да готвя или да предлагам отвреме навреме по някоя рецепта на съфорумките .  Close
Виж целия пост
# 49
Извинявам се за намесата, но трябва ли тук да пишат само полу и професионалисти? Няма за какво да нападате момичето.

L 0 V E браво на теб Hug

pep-4o рецептите ти наистина са страхотни.   bouquet
Виж целия пост
# 50
Защо търсиш само да се дразниш- в това ли се състои живота за теб

Аaaaaa, на мен ми е страшно забавно  Laughing

Ако пусках всяка своя втора изпитана рецепта, досега само мой рецепти щяха да се четат из форума.

Евала, аферим, машалла, ашколсун, браво. Едно въпросче може ли? Кога учиш, кога ходиш на училище, кога излизаш? Че то много готвене, много нещо бе  Whistling


Не мисли, че с постинга си ще ме накараш да спра да готвя или да предлагам отвреме навреме по някоя рецепта на съфорумките .  Close

Опазил я Господ. После лично ще и търся отговорност за липсата ти.



По темата - много ми харесаха прасковките, и твоите, и на Пепчо, а най-вече онези с кремчето eat

ПП: Но за девойче тонът ти някак-си доста покровителствено звучи, още повече пред такива светила на готварското изкуство.
Виж целия пост
# 51
Сори за офф-а, прасковките са ми любимите сладки  Grinning

аз съм професионалист икономист и професионалист секретар. Това е по професия. Другото е хоби. Но винаги, когато поставям нещо на масата за ядене - освен семки, се старая да го поставя, не изсипя. Има разлика. 

има и критика, която е градивна и човек трябва да си вземе нужните изводи, както съм правила и аз..

обича ЛОВЕ да готви - ок, спор няма, но може и малко старание, грижите не са я налегнали като безбройните омъжени, работещи и гледащи деца момичета, които пишат тук.  Но когато сядаш на масата, храненето трябва да е удоволствие, не като забързаното обедно меню, което купваш от близката пицария или дюнер и ядеш на крак.

ето как едно 17 годишно момиче го прави с желание и непрекъснато ме изумява, как намира време между уроците и купони. или едни картофи вместо "кашести" да изглеждат нормално?


Благодаря, Dencho, ще издам една тайна - от останали прасковки-топчета, като ви омръзне да ги копаете, пълните и овалвате, оставете ги да изсъхнат. След това се смилат в блендер, на машинка за ядки или друго, смесва с шоколад, орехи и други такива и стават первъзходни сладки топчета - като тези от козунака на vens  или моите бонбони


curly sue, тези с крема съм ги правила - страхотни са, пробвай   bouquet
Виж целия пост
# 52
pep-4o от рецептите ти или ще напълнея или докато чета, ще хвана язва от слюнкоотделяне Hug
Виж целия пост
# 53
...Пускам рецепти, които са ми харесали на мен и на семейството ми, а това, че на теб не са ти харесали е друг въпрос.

Love, ами пускай ги в подфорум "Любими рецепти", не е нужно за всяка рецепта тема в Готварския ! Който ти харесва рецептите ще ги намери  Simple Smile Whistling

Ти май затова си промени името, понеже като "Сладко и Солено" беше изпълнила пак 1-вите страници тук, а ?!?  Laughing
Виж целия пост
# 54


   Мерси на включилите се след постинга ми! Simple Smile
Виж целия пост
# 55
Едно въпросче, към Пепчо-Коя от двете рецепти ще ми препоръчаш? Утре мисля да ги правя. Heart Eyes
Виж целия пост
# 56
и двете са хубави - както предпочетеш - пълнеж крем с трохи и орехи, или пълнеж с трохи/мармелад. 

моята доза е малко по-малка от на Веси, но пак е доста ровене после.
Виж целия пост
# 57
Абе, то е ясно,че ще пада ровене и ще са трохи навсякъде, но като съм си решила-ще ги направя. С кремче май ми звучи по-примамливо.  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия