Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля,за мнение за 120 ОУ гр.София

  • 76 985
  • 275
# 270
В 120 0У миналата година родителската среща за пети клас (както и за всички останали класове) беше в първите дни след 15 септември. Предполагам, че и тази година ще е така. Следете сайта на училището. Към момента няма информация.


Благодаря,аз го следя ,но ние идваме от друго училище и все още не знаем в кой клас ще е.Ще изчакам още малко и ако няма информация за родителска среща ще се обадя в училището.
Виж целия пост
# 271
Обичайната практика е в сайта навреме да се подава информация за подобни неща. Но, разбира се, винаги може да се звънне.
Виж целия пост
# 272
Извинете за неуместния "спам" - объркала съм темите. Blush
Виж целия пост
# 273
Вече разбрах ,ще сме 5 б клас ,ако има някоя мама на детенце ,което ще е в този клас ,ако иска да ми пише да обменим информация и да се запознаем.
Виж целия пост
# 274

kat33, дъщеря ми ще бъде в 5а клас (с допълнителен час рисуване). Дано свикнат бързо децата - и с училището, и като цяло с трудностите на пети клас!
Виж целия пост
# 275

kat33, дъщеря ми ще бъде в 5а клас (с допълнителен час рисуване). Дано свикнат бързо децата - и с училището, и като цяло с трудностите на пети клас!Дано ,че за нас е ново училище,нов клас!И дано не им е много трудно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия