Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

смущения в менструацията

  • 1 120
  • 9
НИКОГА ДО СЕГА НЕ СЪМ ИМАЛА ПРОБЛЕМ С МЕНСТРУАЦИЯТА СИ . ЦИКЪЛЪТ МИ Е БИЛ ВИНАГИ ТОЧЕН . ИМАМ ЗАБАВЯНЕ ОТ НЯКОЛКО ДНИ В МОМЕНТА -СЪС СИГУРНОСТ НЕ СЪМ БРЕМЕННА .МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА СПОДЕЛИ ПОДОБЕН ОПИТ С МЕН ?КАКВИ ФАКТОРИ МОЖЕ ДА  ПОВЛИАЯ ТАКОВА ЗАКЪСНЯВАНЕ НА ЦИКЪЛЪТ МИ ?
newsm78
Виж целия пост
# 1
Психически!
Виж целия пост
# 2
Даааа една от причините може да е психиката.

Но може и да има още няколко:
1. Хормонални проблеми
2. Хранителни - в смисъл да си започнала някаква по-специална диета или гладуване
3. При силни и продължителни физически натоварвания, също е възможно да има промяна в месечния цикъл. При спортистките съм чувала, че дори им спира менструацията.
Виж целия пост
# 3
имам закъснение на менструацията с два дена .Не е много , но ме притеснява защото винаги е била редовна . От няколко дни усещам симптомите , които съпровождат настъпването и .Преди 4 -5 дни ходих на фитнес и доста се натоварих с упражненията , от дълго време не бях ходила .Възможно ли е това да е причина за закъснението сега?
Виж целия пост
# 4
От няколко дни усещам симптомите , които съпровождат настъпването и .Преди 4 -5 дни ходих на фитнес и доста се натоварих с упражненията , от дълго време не бях ходила .Възможно ли е това да е причина за закъснението сега?

За закъснението на менструацията вече ти отговорихме.
Но щом усещаш симптомите и, предполагам скоро ще се появи.
Започнах по активно да спортувам този месец и това което за сега наблюдавам е че овулацията се бави вече с около 5 дена. Напълно е възможно физическото натоварване да доведе до промяна и в месечния цикъл.

И един въпрос: Защо си убедена, че не си бременна?
Виж целия пост
# 5
...
И един въпрос: Защо си убедена, че не си бременна?
thumbsup
Виж целия пост
# 6
А тест за бременност прави ли?
Виж целия пост
# 7
Днес сутринта установих , кафеникава слуз .Това признак ли е ,че менструацията  ми идва ? Базалната ми температура е ниска 36,3 градуса . И ме наболява ниско доло коремът , както преди менструация.
Виж целия пост
# 8
Щом температурата е ниска, по всяка вероятност започва М.
Виж целия пост
# 9
М да, моето положение този месец беше такова! Е към  края на деня получих доста силнички болки и ми дойде!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия