Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

трихомони

  • 1 581
  • 2
Здравейте. Моят проблем е, че ми откриха трихомони и едновременно с това и раничка. Лекарят който ме прегледа каза ,че нищо не може да се прави на раничката защото не съм раждала. За трихомоните ми изписа Арилин комби и толкова. Не знам обаче как изписва лекарства без цитонамазка. Въпросите който ме притесняват са свързани с това дали мога да се излекувам от трихомоните и с какво и другият ми въпрос е свързана с това дали няма по някакъв начин да окажат влияние върху това да имам дете. Благодаря предварително за отговора.
Виж целия пост
# 1
Трихомониазната инфекция се лекува успешно без това да има ефект върху репродуктивните възможности. Необходимо е лечение и на партньора. "Раничката" на маточната шийка при нормална цитонамазка - РАР І ,ІІ и липса на колпоскопски атипизъм(оглед на маточната шийка с микроскоп) може само да бъде набюдавана при периодичните профилактични прегледи.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за отговора ви!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия