Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос за девойка на 12 г.

  • 1 534
  • 1
Здравейте,
Дъщеря ми е на 12 г. Още не й е дошъл цикъла, но от известно време наблюдаваме някакво течение. По препоръка на джипито правихме бани с калиев перманганат. Тя каза, че е малка и не е нужно да ходи на гинеколог. Течението поспря, но се появява от време на време. Преди появата на менструацията било възможно да се появи течение. Вярно ли е това? Възможно ли е на тази възраст течението да е инфекциозно и трябва ли да посетим гинеколог за евентуално микробиологично изследване? И това навсякъде ли може да стане или има специализирани кабинети за работа с деца?

Благодаря ви за отделеното внимание!

А и последно - до каква възраст е нормално да се появи менструация, имайки предвид че първичните полови белези вече са на лице.
Виж целия пост
# 1
Специализиран кабинет по детско -юношеска гинекология има в СБАЛАГ"Майчин дом". Понякога е възможно поява на генитален флуор преди менархе. Необходим е преглед и евентуално микробиологично изследване на секрета.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия