Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подсъзнанието може ... полезни линкове

  • 1 701
  • 3
Предлагам в тази тема да събираме полезни линкове към темата "Подсъзнанието може всичко".  Тук могат да намерят място, както книги, които можем да дръпнем от интернет, така и тези, които ще открием в книжарниците. Добре би било - всеки да споделя, впечатления от книгата, за какво служи? Какво съдържа?Има ли практически съвети ? Тук можем да събираме и сайтове  и статии, въобще всичко, което може да се прочете и да бъде полезно.
Виж целия пост
# 1
"Ти лечителят" за теглене.

http://www.izvorite.com/downloud/downloud2.htm

Методът Силва - помага ,както за лечение, така и за запаметяване. Моите впечатления- лесен начин за  медитация и влизане в алфа ниво. Добре действа на общото състояние, съня. Тази, както и другите книги на Хосе Силва, са много практически насочени и действително с тях се постигат резултати.
Понеже много се спори по темата- дали методът Силва не е намеса в кармата, съдбата, божиите работи и прочие, аз ще ви кажа една молитва, която имам навсякъде и за всичко, и която много ми е помагала.Споделяла съм я и на друго място. Да бъде волятата ти Господи! Започвам с нея всяко нещо и ако не се получи го приемам като знак.

Виж целия пост
# 2
Записвам се в новата тема с тези няколко виртуални библиотеки  Simple Smile
http://spiralata.net/
http://www.izvorite.com/ - изиска се регистрация, за да теглите файлове от форума
http://www.law-of-attraction-info.com/ - съдържа богата информация за закона за привличането /учението на Абрахамс/
http://www.koob.ru/ - за тези, които ползват руски
Виж целия пост
# 3
привет и от мен!
записвам се да следя темата!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия