Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дайте съвет!!!

  • 752
  • 5
Здравейте мами,
Бебчо от вчера стана много неспокоен и иска да яде направо през час.Ако не му дам веднага да цока надава един рев не е истина - досега не е плакал така. Дайте съвет това криза на растежа ли е или колики.Колики си имаме от 12 ден. Ако е криза на растежа за какъв период от време горе долу преминава и още притеснявам се дали му стига папото а и гърдите ми са много меки-какво да правя?
По принцип когато иска си го храня та ако трябва и през 1*2 час ще го храня но не искам да дохранвам.
Виж целия пост
# 1
Ако е криза на растежа - а прилича да е такова - минава за няколко дни - до седмица по мои наблюдения, но кърмиш почти по цял ден - когато поиска. Ако са колики може би е добре да смениш капките, които ползвате сега.

Меките гърди не са показател за достатъчност на кърмата, а и честото сукане в този период допълнително ще я увеличи.

Въоръжи се с търпение и всичко ще е наред Grinning
Виж целия пост
# 2
Мисля, че е криза на растежа.  Храни бебо често, за ден-два гърдите ти би трябвало да се зареждат по-често. Винаги когато кърмиш, те се зареждат. Имала съм няколко ужасни вечери, когато съм си мислила, че детето е заспало гладно, защото сме се кърмили често и виждах, че иска още. Но в един момент заспиваше и на следващия ден имах повече мляко, а на по-следващия даже можех да го нахраня само от едната гърда.

Може и да са колики. При нас обаче знаех, че коликите започваха след 17ч. и се облекчаваха от притискане на крачетата към коремчето, от носене на рамо (пак за да се притиска коремчето). И при колики винаги се чуваха страхотни къркорения от коремчето. При глад не мога да кажа, че чувах нещо. А и коликите приключиха към 3,5 м.
Виж целия пост
# 3
Майче растете като гъбка след дъжд. Голямо папане ще падне. Въоръжи се с търпение, течности, помощници и с малко чувство за хумор.

Дано dodo_dodo не се разсърди, но се смях с глас на патилата и с Денис. Прочети ги и ти в форума "Красива мама". Темата е "Защо не отслабвам?"

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=3285

Това е от мен за настроение.
Виж целия пост
# 4
Благодаря на всички за бързите отговори! На прав път сме значи
Аз с търпение съм се въоражила - за това няма проблем, но исках да се посъветвам и с вас. Иначе си ходя полугола из къщи и съм винаги готов за папането на малкия!
Поздрави на всички и весели разходки в това хубаво лятно време
Виж целия пост
# 5
Мерси, мсерси. И вие да смаете доктора на следващата консултация.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия