# 15
Моята рецепта е следната:
В тенджерка запържвам 2-3 глави лук в няколко лъжици олио и добавям към тях месото (правя го с пилешко, пуешко или заешко). Като стане златисто, доливам 1 ч. вода и слагам различни зеленчуци (според желанието или наличността в хладилника) - чушки, домати, гъби, моркови, грах, понякога ориз и др. Задушавам леко, доливам още 1-2 чаши студена вода (да го покрие поне 1 пръст отгоре). Слагам сол и подправки на вкус (предпочитам всички видове "Малки тайни" - не само за кавърма, но и другите видове - дават всеки път различен вкус), намалям котлона и оставям да поври около 30-40 мин. Понякога при сервиране нарязвам пресен магданоз в чиниите.
Виж целия пост