Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

НГДЕК

  • 82 515
  • 455
# 450
Winni, никога, ама никога, не бих отделила време, за да пиша против нещо, което не харесвам, а и освен това не ме засяга. Пази си силите за нещо по-градивно!

П.п.  Познавам пропадняци от първа немска, но никога не бих изляла толкова ярост в темата за тази гимназия! 😊
Виж целия пост
# 451
Моето дете също отиде в НГДЕК заради историята, но и заради литературата. И да, наистина са елит за възрастта си, а да бъдат наричани сноби е проява на избиване на комплекси, особено в днешно време. Подобни крайни крайни определения към ученици от човек, който няма преки наблюдения, са проява на лош вкус на ниво махленски клюки.
Виж целия пост
# 452
Привет от един пропадняк с претенции за богоизбраност, завършил преди 25 години, в златното време на Тончева. За толкова време съм срещала по пътя си достатъчно от подобен негативен заряд, за да проумея, че духът на гимназията може да бъде разбран само отвътре. Радвам се, че съм имала шанса да ми зададе перспектива. А за критиците - бъдете градивни, по-здравословно е.
Виж целия пост
# 453
Синът ми, който тази година е 11 клас там е възхитен от преподавателите си! Това, което му даде училището за 3 години, съпоставимо с учителите в другите училища е несравнимо от гледна точка на един тийнеджър.
Виж целия пост
# 454
Няма спор, че гимназията се различава от всички други, особено откакто я преместиха. Мисля, че този ефект най-добре е описан от писателя Петър Крумов, също възпитаник на училището.

По същество мястото е мистично. Сградата се намира в кв. Модерно предградие, до Люлин 9, на самия ръб на София. Четеш Цезар в оригинал, а на двора циганин язди кон”.. Simple Smile

Аз лично цял живот съм работила с хора, завършили Класическата при Гергина,  чийто деца отиват пак там. Често  се получава така, че каквото и да завършиш впоследствие като висше образование,   да се самоопределяш на първо място като възпитаник на Класическата гимназия.
Виж целия пост
# 455
а как върви електронното обучение в нгдек?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия