Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

рак на панкреаса

  • 8 908
  • 7
здравейте, моят свекър наскоро беше опериран и случайно при преглед с ехограф му открили, че има нещо си на главата на панкреаса. в крайна сметка си направи и допълнителни изследвания /излъгахме го/ и излезе че има рак на главата на панкреаса. не сме му казали, но той най-вероятно няма да иска да отиде на преглед.
предполагам и се надявам да е в ранен стадий, защото болки няма, хапва си ...
прочетох някои неща, но не можах да разбера, ако е хванато по-рано дава ли се 100 % гаранция че ще живее...
наскоро почина негов приятел от рак и съм сигурна, че няма да иска да се подложи на допълнителни манипулации
ако някой знае нещо, чул е... моля споделете!!
Виж целия пост
# 1
Знам, че Павароти беше болен от рак на панкреаса. Лечението трябва да започне веднага. Много са малко хората излекували се от рак на панкреаса. Но аз имам познат, който почти го бяха отписали, защото е диабетик на всичкото отгоре. Операцията му е била платена. Идва някакво светило от чужбина, присъствал е и предишният здравен министър доколкото знам( разбираш, че не става въпрос за случаен човек). Е човека се възстанови много бавно, но минаха 2 години почти и той е жив. Успех! Дано да попаднете на добър лекарски екип.
Виж целия пост
# 2
Според мен трябва да обясните на човека за заболяването му . Сигурно няма да го приеме леко , но все пак в Бг тази диагноза се казва на пациентите след като се прецени психичното им състояние и дали могат да приемат тази диагноза и да се лекуват ефективно . Ракът на панкреаса е лечим , когато е открит в ранен стадий и все пак нямайте големи очаквания - ракът на главата на панкреаса е с лоша прогноза : пет годишна преживяемост при 30 % от пациентите при малки карциноми - около два сантиметра и то без разсейки . Съжалявам ,че не мога да ви дам обнадеждаващо мнение , но като медицинско лице не бих искала да ви лъжа . Сигурно ли е ,че е злокачествен , а не доброкачествен рак ?
Виж целия пост
# 3
Баща ми си замина точно от това. Усещат се слаби болки в стомаха, понеже е притиснат от панкреаса. Накрая се запушват жлъчните пътища и човек пожълтява. Това са последните му седмици.  Първо му бяха казали-гастрит. Години наред нямаше апетит. Било е заради това. И изключително много отслабна. Във Вашия случай поне апетитът е добре.  До операция не се стигна-беше излишна. Дано Вие да имате повече късмет-да е доброкачествен.
Години по-късно 1професор онколог ми каза, че се опитвали да преливат серум в някаква артерия към панкреаса и това понякога давало резултати. Но в колко процента от случаите не го попитах.
Виж целия пост
# 4
Загубихме вуйчо ми точно преди 4 години поради този вид рак  Cry
Моят съвет е ВЕДНАГА да предприемете лечение! Не губете време, всеки ден е от огромно значение.
Виж целия пост
# 5
Лечението трябва да започне незабавно
Виж целия пост
# 6
И защо не му кажете, че има рак? Заболяването му е в ранен стадий, може да има шанс човекът, а вие губите ценно време, като мълчите!
Обяснете му каква е ситуацията, за да започне лечение.
Виж целия пост
# 7
Моят съвет е ВЕДНАГА да предприемете лечение! Не губете време, всеки ден е от огромно значение.

Моя приятелка почина от такъв вид рак за отрицателно време  Tired
Затова се присъединявам към написаното от останалите.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия