Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АГ специалисти рискова бременност - за гр.София

  • 228 139
  • 513
# 510
Здравейте! Искам да ви помоля за мнение за АГ, който се занимава с рискова бременност в София или Пловдив. Със СПКЯ, ИР, проблемна щитовидна и 4 мутации на тромбофилия съм
Виж целия пост
# 511
Здравейте на всички. Аз се присъединявам към питането на Jasmin с молба да ми препоръчате добър лекар за проследяване на рискова бременност в София (бих предпочела да бъде по здравна каса) и добър лекар за допълнителни консултации евентуално (може и да не е по ЗК). Имам проблем с ЩЖ, НК - клетки, ИР и още малко екстри. Първа бременност ми е, в началото съм  и ми е много притеснено. Намерила съм добър ендокринолог, който за момента ме съветва, вярвам адекватно за изброените проблеми.
Виж целия пост
# 512
Зайка_Байка, при същите проблеми ме следи д-р Корсачки, а ендокринолог д-р Катя Тодорова. По- назад в темата са изброени доста лекари. Моят опит е, че по Здравна каса е почти невъзможно да се намери читав специалист, обиколила съм доста. Благодарение на Корсачки след 3 спонт. аборта, вече имам 2 деца. Ако решиш пиши на лични за телефона му.
Виж целия пост
# 513
Здравейте!
Отрицателен резус фактор съм и със втора бременност. Първото дете беше с положителен фактор и ми е бита Анти Д Гама Глобулин. Във 17-та седмица отбременността съм и за сега нямам анти-тела. Предстои ми фетална морфология и се чудя при кого? След като нямам анти тела нужно ли е да потърся специалист то реУс несъвместимостта? И има ли такита?
Бих ходела при този човек и за прегледи от време на време просто за ‘второ мнение’.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия