Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

С ИЗПЕПЕЛЕНИ,НО НЕ И ПРИМЕРЕНИ СЪРЦА...

  • 11 740
  • 67
Мили,изстрадали момичета,
мъката ми е огромна,сърцето ми е опожарено и изпепелено,но не може да се примири с това,което лекарите причиниха на мен и на детето ми...
Преканвам всички бургаски майки,които останаха с разбити мечти,на които им бе отнето най-свидното-ВДИГНЕТЕ ВИСОКО ГЛАВИ,НЕ СЕ ПРИМИРЯВАЙТЕ С ТОВА,КОЕТО СА ВИ ПРИЧИНИЛИ,ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СЕ ПРЕБОРИМ С МАФИЯТА В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ!!!
НИЕ СМЕ ТЕЗИ,КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ,ЗА ДА ПРОМЕНИМ ОТНОШЕНИЕТО,БЕЗРАЗЛИЧИЕТО И ПРЕСТЪПНОТО НЕХАЙСТВО НА ЛЕКАРИТЕ!!!
Всички се оплакваме от нечовешкото отношение спрямо нас и децата ни,ние сме тези,които знаем виновните да ги няма децата ни в прегръдките ни,но ние сме тези,които трябва да се борим този кошмар в бургаската болница да престане!!!Нашите деца вече ги няма,никой и нищо не може да ни ги върне,но ние бихме могли да се опитаме да променим нещата и да предпазим други майки,в нашето положение и да спасим техните деца...След моята трагедия има още такива...ДОКОГА,аз нямам вече моралното право да губя повече време...Всеки трагичен случай след 13 февруари ще тежи и на моята съвест...
Твърдо съм решила освен борбата,която водя чрез прокуратурата,да направя организация на майките,на чиито деца е отнето правото на живот,с която организация да дадем гластност на реалността и кошмара в потологичното,родилното,следродилното и неонатологичното отделения в бургаската болница.Искам всички хора в скапаната ни държава да разберат какво се случва там,искам за това да разберат и бъдещите бургаски майки,искам на този ужас да бъде сложен край...
Но имам нужда от вашата помощ и подрепа-една птичка пролет не прави!!!Тук потърпевшите от това "лечебно заведение" сме много-само трябва да се обединим и да действаме!
МОЛЯ ВИ,СЪБЕРЕТЕ СИЛА И КУРАЖ И МЕ ПОДКРЕПЕТЕ!В ИМЕТО НА НАШИТЕ АНГЕЛЧЕТА,В ИМЕТО НА БУРГАСКИТЕ ДЕЧИЦА,КОИТО ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЖДАТ!
Знам,че имате силата,защото след това ,което сме преживяли,по-силни от нас няма/слаб човек не би могъл да стъпи на краката си,когато му е отнето мечтаното детенце/,само се иска да съберете малко кураж и да ми помогнете в моята борба!!!
Незнам дали ще постигнем нещо,но поне ще сме чисти пред съвестта си и пред нашите ангелчета,че сме опитали!!!
ЧАКАМ ВИ!!!
Виж целия пост
# 1
ksd_g,  Hug Hug Hug аз съм с теб
Виж целия пост
# 2
Аз съм reni_805,пиша от акаунта на кумата ми в момента .
ksd_g ,имаш и моята подкрепа особено за неонатологичното им отделение .
Виж целия пост
# 3
Мисля, че не е необходимо да казвам да ме включите и мен.
Обмислям писмо до министъра на здравеопазването.
За съжаление в момента съм в лек "застой" поради липса на физическо време.
В никакъв случай няма да оставя нещата в този им вид, в който са в момента.
Виж целия пост
# 4
 Peace

i az sum s vas v borbata Praynig
Виж целия пост
# 5
Мили момичета,
радвам се,че ме подкрепяте!Вашата подкрепа стопля сърцето ми и ми вдъхва кураж,че в тази скапана държава народа не е съвкупност само от овце,които скланят глави и приемат всичко,без желание да се борят и да извоюват полагащите им се права.Ние не искаме много-искаме само човешко отношение и адекватни медицински грижи за нас и децата,на които искаме да дадем живот.Искаме нещо нормално за нормалните хора,което за нещастие на нас ни е било отнето.Искаме нещо простичко за повечето хора,което за нас е мечта-да дадем живот на жадуваните си деца.
Момичета,обедена съм,че отнемайки ни дечицата,живота ни е дарил с необикновена сила-силата на майката,която в името на детето си е способна и на невъзможното...Сега ни се струва невъзможно да се преборим с порочната практика в болниците,но всички заедно,обидинявайки усилията си и ръководени от безграничната любов към нашите деца,можем да направим това възможно!!!
В нас бошуват толкова емоции-мъка,тъга,чувство за обреченост,омраза,ярост...но и безгранична любов по изгубените ни дечица.Ако насочим тези чувства в правилната посока и обявим война на престъпното отношение на лекарите,в чийто ръце е живота на нас и децата ни-рано или късно ще станем победители.Рано или късно тези "хора",ще разберат,че не могат да продължават да работят и да се държат така и нещата ще се променят...Вярвам в това,искам да вярвам в това...
Аз се обявявам против беззаконието в нашите болници спрямо бременните жени и децата им и ще се боря със всички сили това беззаконие да спре!Радвам се ,че нямя да съм сама!Радвам се ,че силни и достойни майки като вас са с мен в това начинание!Гордея се с вас,гордея се,че точно вие сте до мен!!!
Заедно можем повече,а в името на децата си можем всичко!

п.п.Тъжна мама,благодаря ти,че си препратила линка от темата в други теми,касаещи се за същото!
Виж целия пост
# 6
Иска ми се да привлека възможно повече хора. Иска ми се да започнем нещо ново и да ни чуят. Иска ми се анархията да свърши.
Преди 3 дни си платих за медицинска процедура, която здравната каса поема изцяло, но исках да съм сигурна, че ще остана жива и си платих. Имам възможност и си плащам, А КАКВО ПРАВЯТ ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ?????????????????????????????
Виж целия пост
# 7
Тези които нямат възможност влизат в операционната и се молят да излезнат живи. Tired Защото ни е такава системата, защото плащаме от благодарност и от там вече се гледа само в ръцете ти , дали ще извадиш да "почерпиш" и ако не го направиш вече спадаш към графата с "онези".Не искам да коментирам , защото аз лично не платих и нямах намерение да плащам за нещо което ми се полага и ми се взимат пари за осигуровки.НЕ съм длъжна на никой.Може би затова сме на това дередже.
Сори за спама. Embarassed
Аз съм с вас. Hug
Виж целия пост
# 8
НЕ УТРЕ, А ДНЕС!
ХАЙДЕ СЕСТРИЦИ, ЗА НАШИТЕ ДЕЦА.   
mamma mamma mamma mammaТЕ НА НАС РАЗЧИТАТ.
Виж целия пост
# 9
Когато изгубиш бебенцето си...боли много.Когато съобщиш това на таткото...боли много.Когато виждаш съжалението в очите на другите...боли много.Но още повече боли,когато мислиш,че вината е в теб,а всъщност истината е друга.Просто някой,на който разчитаме и в чиито ръце е твоят живот и този на бебето ти не си е свършил работата,както трябва,защото нямат изгода от нас.
С вас съм,майчета.
Виж целия пост
# 10
Успех момичета  Praynig Благодаря на Господ,че не ме е сполетяло подобно нещастие,но искренно ви съчувствам и ви желая късмет  Hug   bouquet
Виж целия пост
# 11
Не съм преживяла подобно нещастие.Не мога и да си представя как бих се чувствала.Но ви подкрепям  с две ръце.
Виж целия пост
# 12
И затова трябва да го доведем докрай, за да няма следващи невинни жертви Praynig Peace
Виж целия пост
# 13
С теб съм, ksd_g.  Hug
Не знам кой е пътят за постигане на резултат. Нови лекари, нови болници, нов подход в разходването на здравното осигуряване?
Преди около три години тук някъде бях писала какво трябва да получават според мен болниците на база и на пациентската атестация. Да се промени смахнатата обърната пирамида. Болниците да се конкурират за пациентите си. Тогава ще има реално нещо градивно.

Явно всички вече са си изяснили що за птица е българското здравеопазване.  Tired
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2128751
В тази връзка разчитам и много повече на натиск отвън аз.  
(тук от няколко години има една петиция за промяна в здравното обслужване, започната от русенски майчета. Явно нещата са достигнали нивото само на набиране на подписи).
Виж целия пост
# 14
Имаш пълната ми подкрепа,с теб съм.Знам какво преживяваш ,преди една година ме сполетя същата трагедия-душевната болка е огромна.Тези т.нар. доктори в черни престилки трябва да си получат заслуженото,не може да продължава така- #2gunfire
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия