Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Световна кухня – рецепти и превод 2

  • 269 918
  • 371
# 360
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.
Виж целия пост
# 361
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.

250 мл. Студено мляко и пакетчето шок. Пудинг се слагат на слаб огън и се вари до готовност, около 10 мин. Сваля се от огъня и се слага в чаши до половина. После 250гр. Студено мляко се бърка с пак. Кафе пудинг и се залива върху шоколадовия, слага се в хладилник.
Виж целия пост
# 362
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.

250 мл. Студено мляко и пакетчето шок. Пудинг се слагат на слаб огън и се вари до готовност, около 10 мин. Сваля се от огъня и се слага в чаши до половина. После 250гр. Студено мляко се бърка с пак. Кафе пудинг и се залива върху шоколадовия, слага се в хладилник.
Благодаря.
Виж целия пост
# 363
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?
Виж целия пост
# 364
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?

Има много написано за това в нета. Ето малко информация: https://www.emilova.eu/index.php/bg/medias/articles/270-artlin
Виж целия пост
# 365
Аз съм чела, че целите семена не се усвояват от организма, т.е. каквото влиза - общо взето това излиза.
Но не знаех, че не трябва да стои смляно дълго време.
Виж целия пост
# 366
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?

Има много написано за това в нета. Ето малко информация: https://www.emilova.eu/index.php/bg/medias/articles/270-artlin
Пише да не се нагрява лененото масло, а не смляното семе!
Виж целия пост
# 367
Просто ще изгуби част от полезните си свойства, не че отрови някого. Поне аз така разбирам.
Виж целия пост
# 368
Паеля с пиле - https://llenasdesabor.blogspot.com/2014/04/blog-post.html
Виж целия пост
# 369
Линка ми отваря торта с шоколад и ягоди Blush Ще се радвам да видя и рецептата на паелята
Виж целия пост
# 370
https://llenasdesabor.blogspot.com/2013/06/blog-post.html
Виж целия пост
# 371
Smirk
Линка ми отваря торта с шоколад и ягоди Blush Ще се радвам да видя и рецептата на паелята
Съжалявам, грешка, ето тук паелята. Чакам мнение, и не забравяйте, никаква фурна и никакъв лук. Успех:smirk:
 https://llenasdesabor.blogspot.com/2013/06/blog-post.html
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия