Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Задържане на урина

  • 3 073
  • 1
Здравейте. Имам следното питане към вас. Дъщеря ми 1г8м. от 3м. е без памперс през деня. До тук добре но..... от 4 дни спря да пиша както преди. Не се и напикава..... ето например вчера: сутринта стана и пиша в 8,00ч. преди да легне в 13,00ч пак, като стана в 17,00ч. пак и после чак в 22,00ч преди да легне. Събуди се в 7,30ч съвсем суха и пиша, и до сега 13,30ч. не е пишала. Аз се опитвам да я накарам ама тя ми казва  "Мамооо нямам пишам" и не иска да седне на гърнето. А относно пиенето на вода - пие, е не много около 500мл. на ден /не повече/. та въпроса ми е нормално ли е или.......?????? Мисля още утре да я заведа на лекар, но искам да чуя и вас. Предварително благодя за отговорите.
Виж целия пост
# 1
А долу-горе по колко изпишква? Ако не е съвсем оскъдна урината, не е потъмняла и помътняла - няма повод за тревога (мое мнение). Освен това ако детето няма температура, не изглежда дехидратирано и е весело, вероятно това се дължи на горещините.
И с моята кака съм имала такива "проблеми". Имало е дни, когато е пишкала по много малко. Една лекарка ми беше казала да й приготвя определено количество от любима течност (сок, чай), да я наблюдавам колко изпива през деня, като я подканям. И да се ориентирам колко изпишква (щом е в гърне- няма проблем).
За твое успокоение я заведи утре на лекар.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия