Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Уроците на Норбеков

  • 100 504
  • 228
# 225
Опитът на един глупак... този изказ така ми е втръснал, "за добро манипулативен", че трябва да се мъча...
Виж целия пост
# 226
С днешна дата: сега чета за първи път за този метод. Има кутсо от другия месец. Мисля да опитаме.
Виж целия пост
# 227
Много се чудих дали да пусна нова тема, но накрая реших, че старата е от миналата година, а тази може да е полезна за начинаещите като мен.
Интересува ме има ли някой, който е правил упражненията от книгата Уроците на Норбеков вкъщи и имаше ли траен резултат.
На мен много неща не са ми ясни от книгата. Упражненията ми отнемат около 2 часа, а пише, че трябва не повече от час да се занимава човек.
На страницата пише, че има интернет курс, но няма никаква по-подробна информация как точно се провеждат занятията и кой ще ги води.
[/quote
Здравейте, и на мен ми отнема 2 часа(че и почивка правя!)-защото упражненията от пълния комплекс са 60 и няколко и само да гледаш кое след кое да правиш отнема много време. Може ли някой също да даде мнение за това?
Виж целия пост
# 228
Здравейте,
Току-що прочетох книгата "Опитът на един глупак..." Там само мимоходм се споменава, че упражненията може да се използват и за други цели (освен зрението) - премахване на белези примерно. Това има ли го развито в други книги или човек трябва да импровизира?

Благодаря предварително Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия