Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

30 ОДЗ Радецки - гр. София или ОДЗ "Брезичка" в кв. Дианабад е по-добро.

  • 1 901
  • 8
Искам да попитам майките, чийто деца посещава 30 ОДЗ "Радецки" гр. София - ясла и ОДЗ "Брезичка"дали са доволни и коя ясла биха препоръчали в квартал "Дианабад" - Радецки или  ОДЗ "Брезичка".
Виж целия пост
# 1
Първо за която се доредиш,че нещо сложно аз втора година не мога да се доредя  Laughing Това като шегичка. Имаше тема малко по-назад за 30 ОДЗ потърси я нещо от яслата не бяха мн. доволни,но това по спомени ти го казвам прочети си сама. За-то Брезичка не съм срещала мнения във форума 
Виж целия пост
# 2
Искам да попитам дали в някоя от двете ясли предлагат и детска кухня?Ако не къде в квартала или най-близо мога да запиша детенце?
Виж целия пост
# 3
Чух за 30 ОДЗ че имало млечна кухня, но лично не съм проверила попитай ако искаш. Иначе знам и за някои частни че доставят в квартала.
Виж целия пост
# 4
Евка,много благодаря за бързия отговор.Искам да го запиша на държавна кухня засега, но не знаех къде в квартала има.
Виж целия пост
# 5
Може ако разбереш със сигурност да драснеш после да знам,че и аз ще се възползвам след някой друг месец  Wink
Виж целия пост
# 6
Иво тръгна на ясла в "Брезичка" и си продължи след това в групите. Като цяло съм доволна, не е имало сериозни проблеми или причини за недоволство. Доста често се сменяха сестрите, това ми правеше впечатление.
За "Радецки" нямам много лични впечатления, Иво беше в сборна група там за 1 месец.
Виж целия пост
# 7
Евка, да има кухня там.Не е към ОДЗ-то, в съседния двор е към 36-та ясла.
Виж целия пост
# 8
Брезичка  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия