Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нещо ново от ползващите Киетюд?

  • 1 762
  • 6
Споделете за резултатите след ползването на сиропа "Киетюд"!
Скоро имаше тема за него и някои майки писаха, че го дават в момента.
Аз също го купих, но не бих се решила да го давам без предписание от лекар. Детски невролог ли трябва да търся или хомеопат?
Консултирах се с педиатър, но не ми беше от полза... А нощите стават все по-кошмарни Mr. Green!
Виж целия пост
# 1
Не искам да те обезсърча, но при нас нямаше ефект Sad.
Нашата педиатърка ми го препоръча, а и аз четох тук, че на някои деца много помагал. Но при Ива явно не действа - пак се будеше нощем през час, само че заспиваше по-бързо. Давах го 3 дена, само вечер, по 1 лъжичка. И спрях / пак по съвет на педито/.
Така че продължавам с нощните дежурства Mr. Green.
Виж целия пост
# 2
и при нас нямаше ефект.  Но аз по принцип нещо не и вярвам на хомеопатията. Инъче на наз невроложката ни го препоръча но не мисля че трабвя специално препоръчване от лекар. По добре наистина ако имаш възможност се консултирай с хомеопат.
Виж целия пост
# 3
И аз побудена от една тема тук го издирих, поръчах и го взех. Това ще е 5-тата нощ с него. Ами, не виждам промяна в съня на детето, продължава да се буди, но значително по-малко. Другото е, че сутрин спи до 10,00 часа, което е чудо невиждано.
Виж целия пост
# 4
Аз бях пуснала темата.При Алекс помогна,наистина го успокои.Явно при всеки е различно.Изписа ни го педиатърката.
Виж целия пост
# 5
О, да Биляна, спомних си, ами радвам се, че все пак при някои деца помага.
Виж целия пост
# 6
Отдавна се каня да пиша в тази тема и все забравям.
Значи какво се случи при нас, чудо невиждано. Шегата настрана. Давахме Киетюд точно 1 седмица без кой знае какъв ефект, даже последните дни като че ли се събуждаше много повече пъти на нощ и то с такива писъци, че  ooooh! НО като го спряхме, нещо стана, нещо, за което мечтая отдавна, не знам защо и на какво се дължи, но сякаш при нас ефекта беше след като го спряхме, детето вече седмица спи непробудно по цяла нощ. Честно, не зная как стана този номер. Но сега се наслаждавам на здрав сън.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия