За подправките

  • 1 346
  • 7
Здравеите момичета!
Зачетох се в рецептите и се сетих ,че незнам на разни манджи какви подправки "отиват" , за да станат по вкусни.Единствено знам за босилека че се слага на манджи с месо ,джоджан слагам на мусака и ориз и боб .Кажете ми вие какви използвате Rolling Eyes
Виж целия пост
# 1
Освен това, което си споменала, ползвам дивисил за риба и пиле, и риган за спагети и пица. За друго не се сещам в момента.
Виж целия пост
# 2
Джинджифил използвам за пиле по китайски.
Виж целия пост
# 3
Дафинов лист - на кебапи ,чубрица и джоджен на боб, къри и куркума - на ориз,магданоз и черен пипер - почти на всичко. Общо взето аз обичам да слагам подправки на нещата които готвя.
Виж целия пост
# 4
На мусаката аз слагам чубрица , тя е подходяща за кайма, а ако готвиш агнешко ползвай джоджен - много добре си пасват.
Виж целия пост
# 5
Когато готвя някое собствено изобретение или ми се иска да разнообразя манджа си навирам носа в опаковката на някой подправка (или в бурканя) и се надявам сетивата да ми подскажат е ли е това правилното решение. chef
Босилек на пиле посипвам понякога. А кръстницата ни пече пиле с чубрица. То значи, че кулинарията е въпрос на лични възприятия. Който както му се харесва. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 6
http://kulinar.gbg.bg/spice.php
Виж целия пост
# 7
Цитат на: alma
Когато готвя някое собствено изобретение или ми се иска да разнообразя манджа си навирам носа в опаковката на някой подправка (или в бурканя) и се надявам сетивата да ми подскажат е ли е това правилното решение. chef
quote]

 thumbsup И аз така Wink  Sign Exclamation
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия