Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цени за раждане в АГ болниците в София

  • 296 314
  • 443
# 435
Значи раждаш в Надежда или Токуда, които са в пъти по-добри като условия от един Майчин дом, например, което е така, щото някой е изсипал кофи с пари там, обаче после казваш, че няма да плащаш, щото си адвокат и те ти казват "да, добре, няма проблем, чао"?! 🤣 То ако беше така всички щяхме да си намерим по един адвокат, да се запънем и нямаше да плащаме, не мислите ли?
Виж целия пост
# 436
Ами то не трябва адвокат, просто не подписваш предварително избора на екип и после не плащаш.
Абсолютно съм съгласна, че не може да сравни като условия и отношение раждането в Надежда с такова във Шейново или Майчин дом. Но здравната каса не признава това и плаща еднакво без значение дали ще родиш във държавната болница във Враца или в Надежда. Ама то там хората са и с по-ниски доходи и в самата болница и да си поискат доплащане няма кой да им плати.
Виж целия пост
# 437
Е, сериозно ли мислите, че масово частните болници са в нарушение и никой не ги санкционира? Мен ме караха да подписвам 48 документа, докато бях с 5 см разкритие и контракции на минута. И реално това се случва на повечето жени. Надали всичките си спомнят какво са подписали, но това е друга тема.
Виж целия пост
# 438
Когато избираш къде да родиш проучваш - цени, условия - изненадани няма. Просто хората, които не могат да си позволят не ходят в частните болници. Това е все едно да идеш на частен преглед и накрая да откажеш да си платиш, защото касата също поема прегледи в същата болница.
Виж целия пост
# 439
Въпросът е в това, че при раждането по здравна каса паричният ресурс който се превежда на болницата а именно клиничната пътека е обществен и тогава не се броиш за частен пациент и частно раждане.  Частно раждане в частна болница е само когато не използваш клинична пътека. Именно здравната каса е тази която пропагандира, че поема всичко и нищо не трябва да се доплаща. И да ако отидеш на преглед и ти кажат че си частен пациент въпреки че имат и прегледи по касата, тогава според мнението на касата са нарушени правата ни на здравноосигурени и видиш ли болницата е скрила това от теб и те е подтикнала да си на частно. Ако всеки от нас който е родил в Надежда и си погледне фактурата ще види че на нея никъде не пише раждане - защото касата го била поела, а пише избор на екип или вип апартамент.
Виж целия пост
# 440
Здравейте,
Имам въпрос относно раждане в Св.София.
Избор на екип 900 лева -ок
Избор на съответна  ВИП стая - 40-120 лева на ден , отново ОК
Но плаща ли се допълнително към тези 900 лева за секцио или естествено раждане и колко?🤔
Виж целия пост
# 441
Здравейте!
Някой има ли информация относно нормално и секцио раждане в Софиямед?

Предварително Ви благодаря за съдействието!
С пожелание за хубав ден!
Виж целия пост
# 442
Здравейте,
Имам въпрос относно раждане в Св.София.
Избор на екип 900 лева -ок
Избор на съответна  ВИП стая - 40-120 лева на ден , отново ОК
Но плаща ли се допълнително към тези 900 лева за секцио или естествено раждане и колко?🤔

1800 секцио, 1600 нормално. Като това ти включва всичко. Престой, консумативи, упойки, денонощна медицинска грижа за теб и бебето. Това го пишеше на фактурата. 😁 Вип стаята си е отделна.
Виж целия пост
# 443
Мисля че момичето говори за 1ва АГ Св. София в Красна поляна, не за тази на Мазнейкови
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия