Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Висшето образование в България

  • 30 130
  • 157
# 150
Благодаря за съветите Simple Smile Нося отговорността на собственото си решение. Специалността е уникална, за добро или лошо. Въпросът е, че репутацията на университета се крепи почти изцяло на стара слава. Съветът ми е бъдещите кандидат- студенти(вероятно тук четат повече майки на такива), да се интересуват къде какъв материал се учи и разумно да избират. Моя приятелка, студент по право, наскоро си купи учебник за 0,75 стотинки. Ще ви излъжа коя година е бил издаван за последно(и колко е актуален), но от цената можете да прецените.
Виж целия пост
# 151
....... Моя приятелка, студент по право, наскоро си купи учебник за 0,75 стотинки. Ще ви излъжа коя година е бил издаван за последно(и колко е актуален), но от цената можете да прецените.
Стига бе!  ooooh!
Виж целия пост
# 152
Зависи от учебника, ако е нещо свързано с основите на правото и някакви базови исторически знания, и старо издание може да свърши работа.
Не всичко старо е неизползваемо.
Виж целия пост
# 153
Не съм сигурна кое е по-лошият вариант - това или да те карат да си купуваш новити лъскави и скъпи издания на конкретни хора ,за да си минеш изпита  Confused А такива случаи имаше много в следването ми - казвам го като бивш студент по право и аз.
Виж целия пост
# 154
За мен най-добър е Стопанска академия Д.А.Ценов- Свищов
Дипломата се приема в цяла Европа, таксите не са високи и има хубави специалности.
Но какво дава държавата на студентите? Аз съм задочно обучение, не ходя на работа,защото никой не иска да взима студенти по незнайно какви причини, осигуровки не ни се плащат нали и ние плащаме такси на университетите защо трябва да сме ощетени вече близо една година не мога да си намеря работа нека държавата да помисли и за тези студенти, които са се записали задочно, защото не могат родителите да ги издаржат ако са редовно
Ако може да ми кажеш горе долу какви са специалностите?
Виж целия пост
# 155
Здравейте, не знам дали на правилното място пиша, но моля за съвет. Кандидатства тази година дъщеря ми в Медицинския университет- Пловдив редовно  и в ПУ- психология задочно. Може ли да се учат едновременно и в момента ме притеснява, че в ПУ излизат по-рано резултатите от МУ. Как стои въпроса с записванията след като на нея и е по-важен МУ, а за ПУ трябва да се запише по-рано. Дали правилно го обясних newsm78,
Виж целия пост
# 156
Записва се в ПУ, ако я приемат и после се отписва, ако я приемат и в МУ. Дали ще ѝ върнат таксата зависи от правилника на университета.
Едновременно...Ако не се лъжа, може след втората година да се запише и второ паралелно, но не и в началото. Не съм сигурна.
Виж целия пост
# 157
Благодаря много за отговора.  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия