Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Размяна на детски градини и ясли - София

  • 178 508
  • 758
# 750
Здравейте всички,
Някой от вас успял ли е да направи смяна на ясла/градина? Ако да, моля да сподели как става това точно! Благодаря:)
И също да ви питам: знаете ли, ако едното го размените и запишете в новата градина какво става с неговото братче? Автоматично ще бъде ли прехвърлено и то или не? Благодаря отново:)

П.С. Обаждала съм се да питам някои директорки от градини и те не могат да ми отговорят. Питах в ИСОДЗ - отговориха ми не по същество и отново ги запитах. Ще сподела, ако ми дадат смислен отговор.
Виж целия пост
# 751
... ако едното го размените и запишете в новата градина какво става с неговото братче? Автоматично ще бъде ли прехвърлено и то или не?
Не, не може да бъде прехвърлено автоматично и братчето. За да може да бъде прехвърлено братчето, трябва и то да има с кого да се размени.
Виж целия пост
# 752
Да, размяната направихме 2015 година.
Двете майки подадохме заявления в съответните градини, после директорките сами оправиха документите и писаха в ИСОДЗ.
Нямаше проблеми, стана бързо.
Виж целия пост
# 753
Здравейте, момичета! Детето ми е набор 2016-та и от септември ще е 1-ва група в 184 ДГ  "Мечо Пух" в Гео Милев. Разменям мястото срещу място в 1 група в 155 ДГ "Веселина" в Редута. И двете градини са страхотни, единствената причина да търсим размяна е, че "Веселина" ни е много по-близка.
Ако има някой склонен на размяна - 0894744994
Виж целия пост
# 754
Здравейте! Имам дете набор 2015г. в 186 ОДЗ "Деница" София, Младост 2. Ако някой има желание, разменям мястото за ДГ "Вяра, Надежда, Любов" или "Сърничка" в Младост 4.
Виж целия пост
# 755
Здравейте!
Нашето момченце е набор 2016 г. Приет е 127 ДКЦ Слънце, филиал бл.93А, но искаме са го съберем с неговото приятелче, което е прието в същата градина, но във филиал бл.91.Ако някой е съгласен за размяна между двата филиала бихме били много доволни.
За Контакт: 0896172236
Виж целия пост
# 756
Здравейте, сина ми е 2014-та година и посещава ДГ в квартал Изток, София.  Бих искала да го преместя в квартал Стрелбище, Гоце Делчев, Иван Вазов или Лозенец. Моля, ако има желаещи за размяна, да ми пишат на лични.
Виж целия пост
# 757
Здравейте, сина ми е набор 2017 и го приеха в ДГ Косе Босе. Има ли някой в ДГ Чайка, ДГ Приятели или ДГ Джани Родари желаещ да се разменим. Района е Връбница.
Виж целия пост
# 758
Момичета, търся размяна място в Красно село за място в Люлин. Набор 2016 първа градинска.
Благодаря
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия