Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Частни детски градини в Симеоново и Драгалевци - моля за вашите отзиви

  • 1 456
  • 3
Наесен мисля да дам детето си на градина, за държавна нямаме шанс, така че проучвам въпроса с частните. Иска ми се да е в Симеоново - за предпочитане, но става и в Драгалевци. Проучила съм сайтовете, но ме интересуват лични впечатления на майки, чиито деца посещават или са посещавали някоя ЧДГ във въпросните квартали. Интересува ме по-конкретно каква е атмосферата, отношението на персонала към децата. Намерих тук няколко теми, но старички и с откъслечна информация. Ще бъда много благодарна на всеки, който сподели впечатленията си. Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Копирам си мнението от друга тема: Много съм доволна

Немо в Драгалевци  http://www.nemo-bg.com/index.html


Взеха едногодишно бебе и го превърнаха във възпитана госпожица. Невероятен екип. Топли, сърдечни прекрасни хора, които възпитават детенцето ми с моите разбирания, с желание и любов.

Райна ходи на градина с огромно желание от самото начало, като не знам как го правят но всеки ден когато я взема, успяват да ми разкажат хубава история за това какво е направила през деня.

Казва Благодаря, когато й подам нещо, извинявай, никога не си взема без да попита Може ли?

Както казах най-прекрасното е отношението към децата. Преди една седмица доста закъснях. Звъня на звънеца никой не излиза, успях да отворя вратата и открих последните две дечица с трите госпожи да си правят парти с танцуване на Самба. Бяха толкова смешни и щастливи.

Сега е на две години и половина и е пълна със стихчета песнички, храни се абсолютно сама, налива си вода, пишка и ака от година и малко в тоалетната и за всичко това са "виновни" Яница, Моника, Надя, Матеева, Роси и Мария.

Режим прекрасна храна, домашна обстановка, обич, зачитане на мнението на детенцето, чужд език и чуден двор. Лято с 3-4-5 градуса по-ниски температури.

Аз работя в бизнес парка, живея в Овча Купел. Сутрин я пускам в градинката и работя без да се притеснявам за нея. Препоръчвам с 10 ръце!
Виж целия пост
# 2
Къщата не е много голяма, но отношението на персонала е като към техни деца. Приказни тържества правят, мили вълнуващи.

Прекрасно е.
Виж целия пост
# 3
Lucanka, благодаря ти. Още някъде четох добри отзиви за тази градина.

Момичета, приемам и отрицателни мнения Simple Smile

Пишете!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия