Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Малко въпросче за биберона

  • 1 110
  • 3
Здравейте, може да ви се стори тъпо но искам да ви попитам кога трябва да сменя биберона на шишетата с по голям отвор от този в момента. Ние сме на 3м и 10дни и сме още на 1№, и сме със шишета на Д-р Браун. Много ще се радвам ако някой ме светне по въпроса, защото и продавачките не са много компетентни, а приятелките ми ги разширяват с игла. Благодаря ви предварително
Виж целия пост
# 1
Здравей!
Да ти кажа детето ти ще е най-добър показател дали трябва да му сменяш биберона или не.Като видиш,че се дразни и трудно пие млякото , водата и т.н. взимаш биберон N:2 и пробваш.
А те тези на Браун нямат ли си до колко месеца с N:1 , N:2 ...?
Виж целия пост
# 2
Бибите на Браун са с указание за месеци, но големината на отвора зависи не само от възрастта на бебето, но и от скоростта, с която то се храни, както и с гъстотата на адаптираното мляко. Някои млека, напр. тези на милупа, са по-гъсти, поради което ние ползваме 3-ка от първия месец. Иначе човечката не искаше да цочка. Трябва да наблюдаваш бебче, за да разбереш кога и кой номер да ползваш.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за бързите отговори. Предполагам че трябва вече да минем на втори номер, защото когато бебка суче се изпотява по усничката и направо се запъхтява. Иначе сме на Фризолак от 20 ден. А на бибероните на Д-р Браун не съм забелязвала да пише месеците, само номера на биберона 1, 2 и т.н. Утре ще изляза да да купя и ще пробвам.
 Много целувки на вашите бебоци и много да ви слушкат Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия