Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

д-р Димитрова

  • 4 377
  • 8
 
 Здравейте мили мами!И аз чакам попълнение в края на март.Терминът ми е на 28.03. Пожелавам успех на всички!
Имам молба - да ме посъветвате при кого да отида на 3д за фетална морфология?Видях че много хвалите д-р Димитрова.Моля дайте някакви нейни координати - телефон къде приема как да се запиша.Много ви благодаря.
Виж целия пост
# 1
Д-р Димитрова е готина, и добър специалист. Пусни търсачката ще намериш много мнения за нея.Према в МД, но май всички ходят пак при ния в Медицински център "Фемина" тел е 9833020, записването става предварително поне 1-2, че дори и 3 седмици по-рано. Феталната морфолигия се препоръчва след 16 г.с. така че си направи сметка кога да се обадиш и да си запишеш час за нея. Взема по 40 лв. ако прави и Доплер + 10 лв.
Поздрави и успех
Виж целия пост
# 2
Аз ходих преди 5 дни, но според мен (а и според самата Димитрова) е абсолютно безмислено да се ходи, ако всичко протича нормално.
Виж целия пост
# 3
Адреса е ул. Дунав 47, тел. 9833020; 088 9030595 - Медицински център "Фемина". Обади се на стационарния телефон за да си запишеш удобен за теб час. Това се намира съвсем близко до Сточна гара, ако вървиш по бул. Сливница посока сточна гара, една пряка преди Раковска свиваш на дясно, на около 50 метра ще видиш пак в дясно от теб нова сграда, на нея има реклама.
Пращам и адрес с картата на София, там може да се ориентираш като потърсиш улицата: http://www.ukazatel.com/sofia_map.php?l=Д&p=2 Peace
Виж целия пост
# 4
Mного е добра, препоръчвам ти я с две ръце.   bouquet
Vici и др. мами са дали телефони, да не се повтарям.
Виж целия пост
# 5
с едно наум ти давам името и на д-р Марков в същия център Фемина. Аз предпочетох Димитрова пред него и честно казано, ме е яд, че не послушах другото мнение. Може би той нямаше да ми спести важната информация, която впоследствие осъзнах, че можеше да ми спаси бебето........
Виж целия пост
# 6
Здравей

Аз ходих при д-р Марков във Фемина.Доволна съм от прегледа, обърна много внимание на плода , беше винмателен и разясняваше подробно
Виж целия пост
# 7
 Благодаря на всички мами за отговорите.Много ми помогнахте.ае+з
Аз нямам някакъв проблем,но искам все пак да отида на 3д.
Успех на всички.
Виж целия пост
# 8
Аз ходих преди 5 дни, но според мен (а и според самата Димитрова) е абсолютно безмислено да се ходи, ако всичко протича нормално.

Е,как ще е безмислено?Около 19-20 г.с. се гледа за аномалии на плода!От къде можеш да знаеш смислено или безмислено е преди прегледа?д-р Димитрова също няма как да знае за  да каже такова нещо.вероятно си се объркала.Но не обърквай и другите.Това е изследване,което всяка бременна трябва да си направи!
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия